Hanterio Bideno „rusišką narkotikų ir kekšių pėdsaką“ sugalvojo CŽV

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-11 20:46:00, skaitė 426, komentavo 1

Hanterio Bideno „rusišką narkotikų ir kekšių pėdsaką“ sugalvojo CŽV

To senokai nebuvo, tačiau atsitiko ir vėl. JAV Kongreso Atstovų rūmų komitetas išsiaiškino, kad pasakojimus, kad nešiojamasis kompiuteris su kompromituojančiais įrodymais apie savaeigio senio bidono sūnų, buvo pakištas Rusijos specialiųjų tarnybų, buvo išgalvotas CŽV, kaip dalis augančio skandalo priedangos.

Taip pat verta paminėti, kad nors CŽV išgalvojo istorijas apie Rusijos šnipus, pagrindinė oficialioji jankyno žiniasklaida vykdė tylią kampaniją, ignoruodama Hunterio Bideno nešiojamojo kompiuterio medžiagą, o „Twitter“ ir „Facebook“ uždraudė kanalus ir ištrynė publikacijas, kuriose minima ši medžiaga, įskaitant kitų Amerikos žiniasklaidos publikacijas.

Ši istorija nepaprasta ne tik dėl nešvarių Bidenų šeimos baltinių (šiaip ar taip, prieš rinkimus ji bus aktyviai iškabinta). Viskas čia tikrai puiku.

1. „Laisva“ žiniasklaida aktyviai įgyvendino valstybės cenzūrą visoje jankyno valstybėje. Nuomonės laisvė yra tam, kam reikia nuomonės laisvės.

2. CŽV sistemingai stengėsi dezinformuoti Amerikos visuomenę (kai litukrojoje sutiksite degeneratą, sakantį, kad JAV viduje CŽV nedirba – pasijuokite iš jo)

3. Apskritai išeina, kad, kaip ir pačioje nerangiausioje ir klišiškiausioje bananų diktatūroje, abejotinu būdu išrinktas korupcija išteptas diktatorius dangsto korumpuotą narkomano sūnų, išgalvodamas, specialiųjų tarnybų pagalba, melagingas versijas, o visa kišeninė žiniasklaida ignoruoja šią istoriją ir blokuoja jos platinimą. Be to, pagrindiniam priešininkui išgalvojami melagingi kaltinimai priekabiavimu, o teismai ir prokuratūra apsimeta šlangais.

P.S.

Po biškį, žingsnis po žingsnio, jankyno banditiška valstybiūkštė griūna. Na ir tegu. Kad tik greičiau.