Instrukcijos, išduotos vakaroidinėms beždžionėms, kaip reikia nušviesti saloreicho kontrpuolimą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-12 18:59:00, skaitė 489, komentavo 1

Instrukcijos, išduotos vakaroidinėms beždžionėms, kaip reikia nušviesti saloreicho kontrpuolimą

Instrukcijos, duotos vakaroidinėms beždžionėms, vadinančiomis save “žiniasklaida”, yra maždaug identiškos informacinio karo ir žiniasklaidos rinkodaros sandūroje.

1. Išsamios nuotraukos / vaizdo įrašai apie bet kokius galimus Rusijos kariuomenės nuostolius, pabrėžiant žmogiškuosius nuostolius.

2. Didelis prioritetas vaizdo įrašams apie galimą Rusijos pajėgų (daugiau nei būrio) pasidavimą, pažangių Rusijos ginklų sunaikinimą naudojant NATO šalių ginklų sistemas.

3. Teigiami pranešimai ir stendapai apie galimą Rusijos kontroliuojamų gyvenviečių okupaciją Okrainos pajėgomis.

4. Iš Rusijos piliečių gautų nuomonių ir vertinimų (nuo pareigūnų iki eilinių piliečių) panaudojimas, orientuotas į galimas Rusijos pusės nesekmes, tariamo Okrainos puolimo metu. Rusų nesėkmių pripažinimą planuojama panaudoti pasakojime, kad Rusija nepajėgi užimti naujų teritorijų ir jai lieka tik viena išeitis – taktinių branduolinių ginklų panaudojimas.

5. Jokiu būdu neleisti publikuoti ir pranešti apie sunaikintus/pagrobtus NATO ginklus, pirmiausia pagamintus Amerikoje.

6. Griežtas draudimas atkartoti Okrainos pusės vertinimus ir nuomones, kad puolimo nesėkmes nulėmė vakarietiškos ginkluotės, mokymo, žvalgybos trūkumas ir Atlanto bendruomenės Kijevui tiekiamų ginklų rūšių apribojimai.