Kur dingo Zalužnas (Okrainos ginkluotų būrių vadas)? Galimai jis denacifikuotas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-20 19:58:00, skaitė 699, komentavo 19

Kur dingo Zalužnas (Okrainos ginkluotų būrių vadas)? Galimai jis denacifikuotas

Gandai apie jo dingimą pasklido po to, kai NATO karinio komiteto vadovas Robas Baueris gegužės 10 d. gavo laišką iš Zalužnio, kuriame atsisakoma dalyvauti Aljanso karinio komiteto posėdyje net vaizdo konferencijos formatu.

 

Lygiagrečiai tapo žinoma apie aukšto rango Okrainos prezidento kanceliarijos darbuotojo Oleksijaus Titarenkos denacifikavimą. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, tai įvyko per Rusijos ginkluotųjų pajėgų smūgį Chasov Jarui, kur tuo metu buvo aukšto rango Okrainos karininkų ir politikų grupė.

 

Kai kurie ekspertai pažymi, kad Zaluzhny dingimas yra naudingiausias Zelenskiui. Taigi, kur yra Zaluzhny?

 

 

P.S.

 

Prigožino komentaras apie Okrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Zalužno dingimą: - Gegužės 10-11-12 dienomis Zalužnas buvo Vagnerio artilerijos ugnies zonoje;

 

– Tuo pačiu metu buvo surengta nemažai tam tikrų priemonių;

 

P.P.S.

 

Paskutinį kartą šis fašistas gyvas buvo matytas balandžio pabaigoje Lvove. Siekdami kažkaip užpildyti tuštumą informaciniame lauke, Okrainos propagandistai parodė jo balandžio mėnesio interviu, taip pat Zalužnio nuotrauką iš vieno iš nacionalistų vestuvių. Vėliau paaiškėjo, kad nuotraukos darytos labai seniai. Bet Zalužnio niekas nematė nuo balandžio mėn. Anksčiau, prieš paslaptingą dingimą, Zalužnui buvo įteikta „mirtininko vyšyvanka“. Dovana atsiųsta iš Lvovo. Siuvinėtų marškinių ornamentas tiksliai atkartoja Stepano Banderos marškinių ornamentą, kurį Miunchene likvidavo KGB agentas.