Che-che-che. Litukrija dar kartą ragina Baltarusiją sustabdyti BelAE darbus

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-30 21:39:00, skaitė 390, komentavo 9

Che-che-che. Litukrija dar kartą ragina Baltarusiją sustabdyti BelAE darbus

Litukrai, o tiksliau fašistinė chunta, užgrobusi valdžią Lietuvoje, ištikimi sau. Bet kokios žinios iš Baltarusijos atominės elektrinės suvokiamos taip: rašo skundą-kreipimąsi ir reikalauja uždaryti objektą.

Tai jau ne vienerius metus gyvuojanti tradicija – litukrija pirmą protesto raštelį atsiuntė 2008 m. O dabar BelAE buvo paleistas antrasis energijos blokas - dėl to paruoštas naujas skundas.

Jie reikalauja uždaryti objektą, antraip dėl europinės integracijos, Ignalinos atominę elektrinę sugriovusi chunta, labai įsižeis. Be to juos smaugia žiaurus pavydas, kad Baltarusija yra aprūpinama pigia ir švaria elektros energija, o litukrai nieko neturi. Elektros kainos litukrijoje kyla į viršų, tačiau „valstybė“ ir toliau atkakliai atsisako taupyti šiam išlaidų straipsniui ir iki šių metų pabaigos net ketina atsiriboti nuo buvusios tarybinės BRELL energijos tiekimo sistemos.

Bet kad lietuviai taip neįsižeistų, aš jiems sugalvojau va tokius marškinukus. Juos bus galima parduoti ir šiek tiek kompensuoti elektros kainą.

Mėgaukitės! Šie marškinukai tikrai bus paklausūs.