Nacionalinių grėsmių sąraše L. Ragelskiui darosi ankšta – jo vietą užėmė "baltarusų opozicionierė" Olga Karač

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-18 23:07:00, skaitė 877, komentavo 16

Nacionalinių grėsmių sąraše L. Ragelskiui darosi ankšta – jo vietą užėmė

It perkūnas iš giedro dangaus į Lietuvą atėjo pavojus iš kur mes nelaukėme ir nesitikėjome!

Gerųjų rusų informacinis kanalas "Meduza" paskelbė, kad taip vadinama "žmogaus gynėja" ir "baltarusų opozicionierė" Olga Karač, pateikusi prašymą gauti politinį prieglobstį Lietuvoje iš Migracijos tarnybos sužinojo, kad Lietuvos Valstybės Saugumo Departamentas ją yra įrašęs į Grėsmių nacionaliniam saugumui sąrašą, todėl politinis prieglobstis jai nebus suteiktas.

Olga Karač, paskutinius dešimt metų sočiai ir šiltai įsitaisiusi Lietuvoje ir mitusi iš visokių žmogteisistinių fondų bei grantų nesitikėjo, kad mūsų nustekenta valstybėlė vis dar turi kažkokius SAVO VALSTYBINIUS INTERESUS. Tarp kurių – neįsileisti į Lietuvą galinčių jai pavojų sukelti asmenų.

https://ok.ru/video/2437309663862

Kuo konkrečiai Olga Karač nusipelnė Grėsmės nacionaliniam saugumui titulo mes nesužinosime, kadangi tai valstybės paslaptis. Formaliai Migracijos departamento pateikė paaiškinimą, neva dėl savo antivisuomeninės veiklos – 2021 metais interviu su ilgamečiu Rusijos Parlamento deputatu Vladimiru Žirinovskiu ir dalyvavimo "žmogaus teisių seminaruose" Rusijoje, vykusių dar iki Specialiosios Karinės Operacijos ir už Eurokomisijos pinigus. Akivaizdu, kad tai tik užuomina, jog tikrosios priežastys – daug rimtesnės ir negali būti viešinamos.

Galime tik paspėlioti: veikimas prieš Lietuvą per visokias "žmogaus teisių gynėjų" organizacijas? Ryšiai su Baltarusijos KGB arba Rusijos spec. tarnybomis? Teroristinių grupių, nepavaldžių Lietuvos Respublikos spec. tarnyboms kūrimas?

O gal ardomosios "litvinizmo" ideologijos platinimas ir indoktrinacija per savo personalinę VšĮ "Naš dom" (liet. "Mūsų namai")? Ar išpuoliai prieš Lietuvos patriotus ir visuomeninkus?

Galų gale, nesvarbu už ką. Svarbiausia, kad pasibaigus laikino leidimo gyventi Lietuvoje terminui grėsmė Lietuvos saugumui Olga Karač pagaliau išsinešdins iš MŪSŲ žemės. Ir vienu "Vilnia naša" ekstremistu Lietuvoje bus mažiau.

https://ok.ru/video/2620640594550

Beje, Olga Karač ir jos "litvinistų" gauja jau seniai konfliktuoja su kita ypatinga, Lietuvos saugumo kuruojama madam – Svetlana Tichanovskaja bei pastarosios "štabu". Ar tik nebus VSD suplanuotas Olgos Karač pašalinimas pradžioje iš t. v. "baltarusų opozicijos" veiklos, o paskui ir iš Lietuvos – bandymas pagaliau išspręsti šito pinigus ryjančio ir jokios naudos neduodančio pseudoopozicionierių gyvatyno konfliktą?

Tuomet reikia pasiruošti ir kitiems O. Karač sėbrams, "ganantiems" nevykėlius nedoperversmininkus: asmeninės VšĮ "Dopamoga" vadovei, nekilnojamojo turto agentūros "Natalex" savininkei ir šiaip "labai turtingai moteriai" Natalijai Kolegovai (kuri taip pat čia gyvena svečio iš Baltarusijos teisėmis) bei jų nuolatiniam palydovui – Lentvario marginalui ir vaivorykštiniam vėliavnešiui Valdui Bartkevičiui.


Valdas Bartkevičius atsivedė visą savo šeimą pasitrinti prie pagrindinio seksualinių deviacijų lobisto Lietuvoje – su vyrais santykiaujančio JAV absadoriaus

Nejaugi, praėjus 8 metams po pirmosios viešai Lietuvos valstybės saugumo departamento paskelbtos "Grėsmių nacionaliniam saugumui" ataskaitos, į grėsmių sąrašą mūsų saugumiečiai pagaliau pradėjo traukti TIKRAS grėsmes, keliančias pavojų pačiam Lietuvos valstybės egzistavimui?

Tai būtų be galo ilgai lauktas blaivaus proto blyksnis šiame istorijos lūžio momente, kai Lietuvos kaip Valstybės ir lietuvių kaip Tautos išlikimas nėkiek ne perdedant yra pakibęs ant plauko.

Lietuva yra reikalinga TIK LIETUVIAMS! Visiems kitiems (tiek taip vadinamiems "respublikos svečiams", tiek vietiniams ne lietuvių kilmės lietuviakalbiams) mes esame viso labo TE-RI-TO-RI-JA! Poligonas, kurie jie naudojasi kovodami dėl SAVO interesų, o ne dėl Lietuvos ateities.

P. S.

Kas garsiausiai rėkia "Gaudyk vagį!!!", o pats vagis – taip nukreipamas dėmesį nuo savęs. Lygiai taip pat elgiasi profesionalūs "kovotojai prieš kruviną režimą" ir to paties režimo agentai. Pasižiūrėkite šį Olgos Karač "grąsinimą" Putinui... Tipiškas spektaklėlis "opozicinei tūsovkei":

https://fb.watch/mviwUDoZ7T/