Iš kur visa tai ateina?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-14 10:18:00, skaitė 560, komentavo 9

Iš kur visa tai ateina?

Žydai naudojasi pedofilija siekdami pelno ir norėdami valdyti, kontroliuoti ir sunaikinti galinguosius

PEDOFILIJA yra bene didžiausia metodika, kuria žydai korumpuoja pagonių politikus. Nors fiduciarinė korupcija taip pat yra labai dažna žydų šantažo priemonė prieš Amerikos ir Europos valstybės pareigūnus, žydai, kai tik gali, mieliau renkasi pedofiliją, nes ji yra neatleistina nuodėmė balsuojančios visuomenės sąmonėje.

Vaikai nuo seniausių laikų buvo verčiami vergauti prostitucijos tikslais. Ir per visą rašytinę istoriją žydai buvo ta gentis, kuri noriausiai naudojosi šiuo nešvariu verslu, kad gautų jo teikiamų politinių patogumų. Tik nedaugelis pradedančiųjų viešųjų pareigų siekėjų supranta, kas jų laukia, jei jiems pasiseks. Tarkime, kas nors kreipiasi į naująjį Kongreso narį ir pakviečia jį į vakarėlį. Jis nueis. Vakarėlyje jis sutiks keletą veidų, naujai pažįstamų iš Kapitolijaus pastato. Tai bus žydų jau subombarduoti vyrai, ir dauguma jų iš vakarėlio išeis anksčiau. Iš pradžių jie ten buvo tik tam, kad nuramintų naująjį kongresmeną. Vakarėliui retėjant, jį pakvietęs asmuo pasiūlys pasilikti "vakarėliui po vakarėlio". Tuomet pasirodys nepilnametės sekso vergės. Jei naujokas kongresmenas pasiduos spaudimui arba pagundai, jis pateks į spąstus, iš kurių neįmanoma ištrūkti. Žydai darys vaizdo įrašą, kuriame bus užfiksuotas jo priekabiavimas prie vaiko, kurį panaudos tam, kad išlaikytų tą politinį veikėją savo rankose visiems laikams.

Tokie dalykai aukščiausiuose Amerikos politiniuose sluoksniuose vyksta jau gal šimtmetį, jei ne ilgiau. Tai vyksta ir tarp aukščiausių Didžiosios Britanijos politikų, kur žydai žaidžia tą patį žaidimą. Šiuo metu vienas didžiausių žydų korupcionierių yra Džefris Epšteinas (Jeffrey Epstein). Manoma, kad buvęs prezidentas Bilas Klintonas buvo vienas iš jo "verslo", daugiausia įsikūrusio Mažojoje Sent Džeimso saloje, vienoje iš JAV Mergelių salų, kuri priklauso Epšteinui, globėjų.

Izraelis tampa "saugiu prieglobsčiu pedofilams", nes įstatymai leidžia legaliai grįžti bet kokiems žydams, teigia aktyvistai

Aktyvistai baiminasi, kad Izraelis tampa saugiu prieglobsčiu pedofilams dėl šalyje galiojančio unikalaus pasaulio žydų tautybės asmenų grąžinimo įstatymo. Žydų tautybės asmuo iš bet kurio pasaulio krašto gali gauti Izraelio pilietybę, taip pat jo sutuoktinis, vaikai ir anūkai. 1954 m. įstatymo pakeitimu draudžiama išduoti pilietybę "asmeniui su kriminaline praeitimi, galinčiam kelti grėsmę visuomenės gerovei", tačiau kampanijos dalyviai teigia, kad seksualiniai prievartautojai praslysta pro tinklą.

"Izraelis tampa saugiu prieglobsčiu pedofilams dėl unikalios galimybės visiems žydams iš bet kurios pasaulio vietos imigruoti į šį kraštą", - "The Independent" sakė seksualinę prievartą prieš vaikus išgyvenęs Manny Waksas, seksualinę prievartą prieš vaikus ginančios grupės "Kol V'Oz" įkūrėjas.

"Tai gana veiksmingas ir efektyvus būdas išvengti teisingumo kitose šalyse. Tai taip pat suteikia prieglobstį tiems, kurie jau buvo nuteisti.

Kaip Amerikos žydų pedofilai slepiasi nuo teisingumo Izraelyje

"CBS News" tyrimas parodė, kad daugelis kaltinamų amerikiečių pedofilų bėga į Izraelį, o patraukti juos atsakomybėn gali būti sunku.

Žydai tikisi paskatinti krikščioniškos ar Vakarų visuomenės žlugimą, skatindami seksualinį amoralumą ir populiarina šiuos iškrypimus, kontroliuodami žiniasklaidą, pramogas, akademinę bendruomenę ir vyriausybę. Viduramžiais ant Europos bažnyčių fasadų iškalti "Judensau" atvaizdai vaizdavo žydus, užsiimančius lytiniais santykiais su kiaulėmis.

Izraelis bando įteisinti pedofiliją

Po to, kai 70 m. po Kr. buvo sunaikinta Dievo skirta šventykla ir šio radioaktyvaus kulto nariai išsibarstė po visus keturis pasaulio kraštus, "rebbenim", remdamiesi ankstesnėmis Toros tradicijomis apie vaikų seksualinį išnaudojimą ir prievartą prieš juos, išleido įstatymus, kuriais sankcionavo tokį elgesį. Kaip aiškiai juodu ant balto parašyta Talmudo puslapiuose, žydų vyrams buvo (yra) leistina turėti lytinių santykių su mažomis mergaitėmis, vos sulaukusiomis 3 metų amžiaus - vėlgi, remiantis ankstesne istorija, susijusia su Izaoku ir Rebeka, - prisidengiant tuo, kad mergaitės nekaltybė sugrįš, kai ji paaugs.

KAIP ŽYDAI UŽKARIAVO VAKARUS

Raktas į žydų valdžią iš esmės remiasi dviem dalykais: bankų ir finansų kontrole bei žiniasklaidos kontrole. Vienas jų naudojamas kaip įrankis pavergti mus fiziškai, kitas - psichiškai. Per pastaruosius šimtą metų jie įgijo beveik visišką abiejų šių priemonių monopolį visame pasaulyje, ypač Vakaruose. Norint suvokti visą šiandieninės žydų galios mastą ir suprasti, kaip jie ją įgijo, reikia trumpai pažvelgti į bankininkystės istoriją, pradedant Anglijos banku.

1290 m. karalius Edvardas I išvarė žydus iš Anglijos už pinigų skolinimą. Jis davė jiems terminą ir paskelbė, kad visi po to laiko Anglijoje rasti žydai bus sušaudyti. Tada buvo priimti įstatymai, užtikrinantys, kad jie niekada nebegalės sugrįžti. Šimtus metų Anglija klestėjo be žydų, kol galiausiai 1656 m. Oliveris Kromvelis (Oliver Cromwell) juos vėl įsileido. Po trisdešimt aštuonerių metų, 1694 m., jie įsteigė Anglijos banką.

Žydų bankininkystė naudoja amoralią ir istoriškai pasmerktą lupikavimo praktiką ir yra skirta pavergti ištisas šalis kaupiant palūkanas, kurių niekada nebus galima grąžinti. Per šimtmetį, kai žydai užėmė dominuojančią padėtį finansų srityje, Anglijos valstybės skola išaugo nuo 1,5 milijono iki astronominės 848 milijonų.

Rotšildų šeima, vieną po kito pradėjo steigti tokio pobūdžio bankus visose Europos šalyse. Rusijoje caras atsisakė steigti žydų centrinį banką, ir už tai Natanas Rotšildas prisiekė vieną dieną sunaikinti jį ir jo šeimą. Amerika taip pat šiek tiek priešinosi šiai išdavystei, tačiau 1913 m., pasitelkę savo marionetinį prezidentą Vudrou Vilsoną (Woodrow Wilson) ir parduotą Kongresą, žydai pagaliau įsteigė savo privatų Federalinį rezervų banką. Užsitikrinę savo banką Amerikoje, žydų darbotvarkė įsibėgėjo ir dėl stulbinančių surežisuotų įvykių per kelis dešimtmečius jiems pavyko susikurti gausiai finansuojamą suverenią valstybę ir užgniaužti Vakarų valstybių valdžią. Iš esmės tai buvo šie įvykiai:

1914: Pirmasis pasaulinis karas

1915: Osmanų imperijos žlugimas (siekiant destabilizuoti Artimuosius Rytus ir paruošti dirvą Izraeliui)

1917: Bolševikų revoliucija Rusijoje

1929: Žydų sukeltas akcijų rinkos žlugimas ir Didžioji depresija (dėl kurios paprastų žmonių turtas buvo masiškai perleistas bankininkų elitui)

1945: Antrasis pasaulinis karas

1948: Žydų valstybės Izraelio įkūrimas

Abu pasauliniai karai buvo būtini žydų valdžiai išlaikyti. Jie negalėjo leisti, kad kuri nors Europos šalis taptų pernelyg nepriklausoma ir vėl išsilaisvintų iš jų kontrolės, nes tai atskleistų jų įtakos žalingumą visam pasauliui. Jiems taip pat reikėjo savo valstybės, kuri tarnautų kaip jų karinė būstinė ir saugus prieglobstis, jei kada nors paaiškėtų jų nusikalstami veiksmai. Taigi pagrindiniai Pirmojo pasaulinio karo tikslai buvo šie:

  • Destabilizuoti Europą ir pasaulį
  • Sunaikinti pagrindinę žydų valdomos Anglijos konkurentę Vokietiją
  • Išžudyti kuo daugiau pagonių ir įkurti Izraelio valstybę

Obama, žydų prezidentas

Kad suprastume, kaip Obama pradėjo įkūnyti žydų liberalizmą, kurio atsisakė svarbiausios Amerikos žydų organizacijos, turime suprasti jo santykius su rabinu Arnoldu Jacobu Wolfu. Norint suprasti Arnoldą Jacobą Wolfą, reikia suprasti jo santykius su rabinu Abraomu Joshua Hescheliu.

Dirbdamas su Kellmanu, B. Obama patraukė į Trejybės bažnyčią, kurią valdė gerbiamasis Jeremiah Wrightas, iš dalies dėl to, kad ši bažnyčia buvo labai įsipareigojusi socialiniam teisingumui, iš dalies dėl to, kad ji suteikė jam autentiškos afroamerikietiškos patirties, kurios jis troško, ir iš dalies dėl to, kad suteikė jam potencialią galios bazę juodaodžių Čikagoje. Tačiau nepaisant to, kad troško būti priimtas afroamerikiečių sluoksniuose, ir nepaisant juodaodžių nacionalistų pasišaipymų, B. Obama visada stengėsi, kad jo bendruomenės organizavimo veikla būtų daugiaasmenė. Kaip pažymėjo jo biografas Davidas Remnickas, jis atvyko į Čikagą ne tik tam, kad surastų juodaodžių bendruomenę, bet ir tam, kad surastų naujausių laikų pilietinių teisių judėjimą, o tam judėjimui, jo manymu, buvo reikalingi baltieji, ypač žydai.

"Teisės apžvalgoje," - prisimena vienas B. Obamos kolegų, - juodaodžių ir žydų aljansas buvo nepažeistas". Juodaodžiai ir žydų liberalai "pasaulį matė beveik vienodai".

Po teisės studijų grįžęs į Čikagą, B. Obama apsigyveno Hyde Parke, kurio didžiausiai sinagogai KAM Isaiah Israel vadovavo Arnoldas Jacobas Wolfas. Haid Parkas buvo savaip panašus į Harvardo teisės fakultetą. Jis buvo intelektualus (didžiausias rajono darbdavys buvo Čikagos universitetas), rasiškai integruotas, daug žydų ir hegemoniškai liberalūs.

Visi žydai, kuriuos Joe Bidenas paskyrė į aukščiausius postus savo administracijoje

  • Athony Blinken, valstybės sekretorius
  • Davidas Cohenas, CŽV direktoriaus pavaduotojas
  • Merrickas Garlandas, generalinis prokuroras
  • Avril Haines, Nacionalinės žvalgybos direktorė
  • Ronaldas Klainas, personalo vadovas
  • Erikas Landeris, Mokslo ir technologijų politikos biuro direktorius
  • Rachel Levine, sveikatos apsaugos sekretoriaus pavaduotoja
  • Alejandro Mayorkas, Vidaus saugumo sekretorius
  • Anne Neuberger, Nacionalinės saugumo agentūros kibernetinio saugumo direktorė
  • Wendy Sherman, valstybės sekretoriaus pavaduotoja
  • Janet Yellen, iždo sekretorė
Žydų darbotvarkė:
 
Turime paversti Rusiją dykuma, kurioje gyvena baltieji negrai, kuriems primesime tokią tironiją, apie kokią baisiausi Rytų despotai niekada nesvajojo. Vienintelis skirtumas yra tas, kad tai bus kairioji, o ne dešinioji tironija. Tai bus raudona tironija, o ne balta. Žodį raudona turime omenyje pažodžiui, nes praliesime tokius kraujo potvynius, dėl kurių visi kapitalistiniuose karuose patirti žmonių nuostoliai sudrebės ir, palyginti, išblyšks. Didžiausi bankininkai anapus vandenyno dirbs kuo glaudžiau su mumis. Jei laimėsime revoliuciją, įtvirtinsime sionizmo galią ant revoliucijos nuolaužų ir tapsime jėga, prieš kurią visas pasaulis nuskęs ant kelių. Mes parodysime, kokia yra tikroji galia. Teroro ir kraujo praliejimo pagalba mes sumažinsime Rusijos žvalgybą iki visiško apsvaigimo ir idiotiškumo būsenos ir iki gyvuliškos egzistencijos.