Japonijos mokslininko kalba spaudos konferencijoje apie vakcinas – šokiruoja

Autorius: Sarmatas.lt Šaltinis: https://www.sarmatas.lt/09/jap... 2023-09-22 14:17:00, skaitė 525, komentavo 2

Japonijos mokslininko kalba spaudos konferencijoje apie vakcinas – šokiruoja

Konferencijos vaizdo įrašo kadras

„X” socialiniame tinkle (buvęs „Twitter”) paskelbtas šokiruojantis Japonijos profesoriaus Fukušimos (Masanori Fukushima) pranešimas spaudos konferencijoje, susijęs su žala, patiriama po vakcinacijos. Pati konferencija paskelbta pilna apimtimi, oficialiame tyrimo grupės JSVRC puslapyje japonų kalba (puslapyje skelbiami duomenys nesunkiai išsiverčia su google vertėju) Pranešimo teksto, paskelbto infa.lt puslapyje (toliau) originalą rasite žemiau, kuris yra kalbos vaizdo pranešimo transkripcija, išversta į anglų kalbą.

Prof. Fukušimos pareiškimas:

Esu Vakcinų problemų tyrimo grupės atstovaujantis Direktorius (oficialus tyrimo grupės pavadinimas – Japonijos vakcinų sukeltų komplikacijų draugija (JSVRC)).

Kaip gydytojas ir kaip mokslininkas, puikiai suprantu, kad šiuo metu susiduriame su didžiule krize. Galėčiau sakyti, kad ši krizė dar tik prasidėjo. Tai demokratijos krizė. Žmonių teisė gauti informaciją yra visiškai pažeista. Vyriausybė elgiasi begėdiškai ir toliau visiškai nepaiso pagrindinių žmogaus teisių, tokių kaip teisė siekti laimės ir teisė gyventi, kurias saugo Japonijos Konstitucija.

Tai visiškai nepriimtina!

Sąžiningi mokslininkai savo mokslinėse konferencijose dokumentavo daugybę su skiepais susijusios žalos, sužalojimų ir kt. atvejų.

Pranešimų apie skiepų žalą yra „daug šimtų”.

Tai ne tik neįprasta situacija.

Nieko panašaus anksčiau nėra buvę.

Tai, ką sukelia vakcinos, nėra su vaistais susijusi žala.

Visuomenei buvo išplatinta visiškai nepilna medžiaga, vadinama vaistu su nukleino rūgštimis, kuri iš tikrųjų net nėra vaistas.

Kas nutiko dėl to?

Drįstu teigti, kad „žmogžudystė”.
Galima sakyti, kad įvyko žudynės.
Tai labiau panašu į holokaustą, kurį sukėlė biologinis ginklas.

Į pasaulį buvo paleista kažkas labai neatsargaus ir pusiau iškepto.

Tokiam pusfabrikačiui buvo iššvaistyti trilijonai valstybių pinigų.

Mes aptarsime povakcininį sindromą, kuris pagal tarptautinę klasifikaciją priskiriamas „Nepageidaujamoms reakcijoms į vaistą”.

Pats metas suteikti tinkamą medicininę pagalbą pacientams, kuriems pasireiškė povakcininis sindromas.
tikrai rimtai.

Nedelsiant, visi gydytojai, visi mokslininkai turi spręsti šią didžiulę problemą.

Prof. Fukushima at Press Conference. (No.1)
„This is not drug harm. To be clear, the vaccine is not a drug, but a bioweapon with all kinds of toxicity. So many people have died because of distribution of the bioweapon. It’s a massacre. It’s a Holocaust.”

Prof. Fukushima’s… https://t.co/TUIe0YLsp6 pic.twitter.com/1WbLapo2se

— You (@You3_JP) September 8, 2023

infa.lt pateikia šią informaciją susipažinimui su pasaulio mokslininkų tarpe egzistuojančiomis nuomonėmis apie vakcinas, kurios tikrai nėra vienareikšmiškos.

Išlieka labai daug neatsakytų klausimų, kuriuos turi išspręsti ne politikai, o mokslininkai, remdamiesi objektyvių, o ne farmacijos kompanijų užsakytų tyrimų duomenimis.

Tad, šis Japonijos mokslininko radikalus pareiškimas, prieštaraujantis viskam, ką mes girdėjome iki šiol iš mūsų sveikatos sistemos specialistų – tai jo nuomonė, kurią infa.lt ir siūlo vertinti atsižvelgiant į tame pačiame puslapyje paskelbtų pasaulyje tyrimų duomenis. (tyrimų duomenys anglų kalba)