Antrasis karo frontas Izraelyje jau beveik atidarytas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-08 21:18:00, skaitė 403, komentavo 7

Antrasis karo frontas Izraelyje jau beveik atidarytas

Karo smagratis pradeda įsisukti. Artilerijos dvikovos prasidėjo ryte Libano ir Izraelio pasienyje. „Hezbollah“ pradėjo apšaudyti Izraelio pozicijas minosvaidžiais. Atsakant į tai buvo atidengta sunkiosios artilerijos ugnis.

Didysis Izraelio karas yra katastrofa Kijevui chuntai

Vakarykštė diena parodė, kad saloreicho darbotvarkė, kuri ir taip nėra pagrindinė Vakaruose (bet tik ne litukrijoje), augant naujai Artimųjų Rytų krizei, visiškai nuėjo į užribį.

JAV vadovybės smegenų vingius jau keičia Izraelio lobistai ir kiti sionistai.Keičia nauja linkme. Ir kuo ilgiau ten viskas vyks, tuo Kijevo chuntai bus sunkiau gauti sau vis daugiau pagalbos paketų.

Bet tai dar ne viskas.

Vos per vieną naktį visas pasaulis tapo daug pavojingesnis nei tikėtasi, todėl visos Kijevo šalys donorės 100% persvarstys savo pagalbos okrainai strategiją. O Kijevui dabartinėje situacijoje tai visiška nelaimė...

P.S.

O ar kas nors litukrijos administratorių veiksmuose pasikeis? Taip. Jau keičiasi. Anglosaksoniški minjonai savo facebukų paskyras jau dabina sionistinės valstybės vėliavos spalvomis. Neužilgo nusimato naujas pinigų rinkimo vajus.

Ar jūs nepavargsite būti su Izraeliu, mielieji? Matyt būti su okraina jau pavargote. Nieko tokio. Šeimininkas dar dau tokių buvimų yra numatęs... su kuo jus visus ir sveikinu.