Keletas tezių (skiriama verkiantiems dėl Izraelio)

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-09 00:44:00, skaitė 500, komentavo 7

Keletas tezių (skiriama verkiantiems dėl Izraelio)

1. Izraelis reguliariai atakuoja Rusijos sąjungininkus Iraną ir Siriją. Izraelis taip pat įvairiais būdais padeda okrainiečių naciams – tiekia įvairią įrangą, gydo okrainos nacius Izraelyje, politiškai normalizuoja nacių režimą okrainoje.

2. Izraelis reguliariai įvykdo agresiją prieš Siriją, įskaitant sirų moterų ir vaikų žudymą Sirijos teritorijoje. Prieš pat karo Sirijoje pradžią Izraelis užpuolė suverenią Sirijos valstybę, pasinaudodamas savo (kaip jam atrodė) nebaudžiamumu. Taip pat verta paminėti, kad prieš keletą metų dėl Izraelio veiksmų, buvo numištas rusų Il-22 . Be to, Izraelis naudojo ISIS ir kitas teroristines islamistų grupes savo nuolatinėms pastangoms sunaikinti Siriją.

3. Izraelis okupuoja palestiniečių teritorijas, dėl to dauguma pasaulio šalių nepalaiko Izraelio – Palestina turi teisę į savo valstybę. Izraelis, remiamas javainių, taip pat užima dalį Sirijos teritorijos,

4. «Hamas» taip pat aktyviai dalyvavo Sirijos puolime ir bandymuose nuversti Basharą al-Assadą. Pirmoje 10-ojo dešimtmečio pusėje „Hamas“ ir Izraelis Sirijoje kovojo toje pačioje pusėje. Tai nereiškia, kad kai kurie palestiniečiai nekovojo Assado pusėje, tačiau „Hamas“ kaip politinė grupė buvo prieš Assadą ir atitinkamai prieš Sirijos, Rusijos ir Irano koaliciją (kol kas).

5. Nemaža dalis „žaliųjų“ kovotojų Sirijoje atvyko iš Hamas, kur jie vykdė teroristinius išpuolius. Nemaža „Hamas“ taktikos dalis yra paremta teroristiniais karo metodais, kuriuos grupė vertina kaip asimetrinius veiksmus prieš kariškai pranašesnį priešą. Nepaisant to, esmė ta, kad tai yra būtent teroristų metodika.

6. „Hamas“ 2018 m., Qassemo Soleimani pastangomis, pakeitė puses ir dabar yra glaudžiai susijęs su Rusijos sąjungininku Iranu, kartu su „Hezbollah“, „AnsarAllah“, „Hashd-Shaabi“ ir kitais judėjimais iš pasipriešinimo ašies. Izraelis vienu metu praleido momentą, kai Iranas aktyviai įsiskverbė į Gazos ruožą, o tai turėjo pasekmių 2021 m. gegužės mėn. karo metu ir tebesitęsia dabar. „Hamas“ iš dalies yra Irano, nors ir ne tik Irano, įrankis. Tas pats Kataras yra vienas pagrindinių Hamas rėmėjų.

7. Abi pusės įvykdė, vykdo ir toliau vykdys didelio masto karo nusikaltimus, įskaitant moterų ir vaikų žudymą. Priimkite tai, tai yra šio konflikto faktas, kuris nepasikeis. Nei dabar, nei ateityje.

8. Moterų ir vaikų žudynių bei kitokio abipusio žiaurumo veiksmų rėmimas, atvirai kalbant, yra psichologinė patologija – tai taikoma ir žydams, ir palestiniečiams. Rusija, generolo Konašenkovo nurodymu, pirmenybę teikia didelio tikslumo smūgiams prieš nacionalistų koncentracijas ir, priešingai, nepakliūna į sisteminius žiaurumus ir karo nusikaltimus. Brutalumas trukdo siekti ilgalaikių tikslų, taip pat ir pokario tikslų.

9. Norintys, gali apsirišti Izraelio vėliava ir nuvykti į Izraelio ambasadą. Aš nesiruošiu lakstyti, laužyti rankų ir lieti ašarų dėl „vargšo ir nelaimingo Izraelio“, nes žinau, kaip jie įgyvendina savo apartheido politiką okupuotose teritorijose. Asmeniškai man tai tik dar vienas karas, kurių artimiausiu metu bus daug. Tačiau pagrindinis karas yra karas prieš JAV banditus ir NATO okrainoje. Karas Palestinoje tęsis dar ilgai.