Izraelio žydų nacių kultas, remiamas Vakarų pedofilų

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://caityjohnstone.medium.... 2023-10-11 05:46:00, skaitė 430, komentavo 1

Izraelio žydų nacių kultas, remiamas Vakarų pedofilų

Vakarų politinė ir žiniasklaidos klasė vėl vieningai kartoja žodį "neišprovokuotas", šį kartą kalbėdama apie šeštadienio rytą "Hamas" prieš Izraelį pradėtą plataus masto operaciją, per kurią, kaip pranešama, žuvo šimtai izraeliečių.

"Jungtinės Valstijos nedviprasmiškai smerkia neišprovokuotas "Hamas" teroristų atakas prieš Izraelio civilius gyventojus", - sakoma Baltųjų rūmų pareiškime.

"Dėl smurtinio, apskaičiuoto ir neišprovokuoto "Hamas" išpuolio Izraelyje žūsta žmonės, - sakoma Atstovų Rūmų mažumos lyderio Hakeemo Jeffrieso pareiškime.

"Šiandien įvykęs neišprovokuotas teroro išpuolis ir nekaltų Izraelio piliečių žudynės yra akivaizdus "Hamas" ir Irano remiamų ekstremistų žiaurumo priminimas", - sakoma kongresmeno ir pretendento į Atstovų Rūmų pirmininkus Džimo Džordano (Jim Jordan) pareiškime.

"Šį gėdingą, neišprovokuotą ir barbarišką išpuolį prieš Izraelį turi pasmerkti visas pasaulis ir vienareikšmiškai paremti žydų valstybės teisę į savigyną", - tviteryje rašė kandidatas į prezidentus Robertas F. Kennedy jaunesnysis.

"Tai neišprovokuotas civilių gyventojų užpuolimas": Generolas leitenantas Keithas Kelloggas", - rašoma naujausiame "Fox News" pranešime.

"Neišprovokuota "Hamas" teroristų agresija", - rašoma buvusio valstybės sekretoriaus Mike'o Pompeo tviteryje.

"Griežtai smerkiu šiuos bailus, siaubingus ir neišprovokuotus "Hamas" išpuolius prieš Izraelį", - tviteryje parašė kongresmenas Johnas Fettermanas.

"Šie "Hamas" išpuoliai prieš Izraelį buvo baisūs ir neišprovokuoti", - tviteryje parašė senatorius Markas Kelly.

"Kaip tvirtas Izraelio rėmėjas ir sąjungininkas, nedviprasmiškai smerkiu neišprovokuotą ir precedento neturintį teroristinį išpuolį, kurį surengė "Hamas", ir palaikau Izraelio tautą, kuri teisėtai ginasi", - tviteryje parašė kongresmenas Richie Torresas.

"Neišprovokuotos "Hamas" atakos prieš Izraelį per Gazą, o taip pat per orą ir jūrą yra absoliutus teroristinis išpuolis", - tviteryje rašė Demokratų partijos apžvalgininkas Edas Krassensteinas.

"Vienareikšmiškai smerkiu siaubingas, neišprovokuotas "Hamas" atakas ir raginu visas šalis imtis priemonių, kad būtų užkirstas kelias civilių gyventojų žalai", - tviteryje parašė kongresmenė Sara Jacobs.

Galėčiau pateikti dar daugybę pavyzdžių, bet manau, kad to pakanka, kad suprastumėte, ką noriu pasakyti. Argi ne keista matyti, kad politikų ir žinovų, nepriklausomai nuo jų politinės priklausomybės, pasisakymuose apie tą patį įvykį vis įterpiami tie patys keistai specifiniai žodžiai? Kai juos visus sudedi į vieną, tai pradeda skambėti labai įtartinai, kaip kad kas nors savo automobilį visada vadina "mano automobiliu, kurio aš nepavogiau" arba savo sutuoktinę visada pristato "mano žmona, kurios aš nemušiau".

Dabar jau aišku, kad kai tik pamatote žodį "neišprovokuotas", kurį vienodai kartoja visa politinė ir (arba) žiniasklaidos klasė, tai reiškia, kad viskas, apie ką jie kalba, neabejotinai buvo masiškai išprovokuota. Tą patį matėme, kai Rusija pradėjo denacifikuoti Ukrainą. Nuo pat pradžių Vakarų politika ir žiniasklaida buvo persmelkta žodžio "neprovokuotas", vis iš naujo ir iš naujo daužydama Vakarų visuomenei į veidą šią žinią, nepaisant akivaizdaus ir neginčijamo fakto, kad karas Ukrainoje neabejotinai buvo išprovokuotas.

Kaip pernai šmaikštavo Noamas Chomsky: "Žinoma, tai buvo išprovokuota. Priešingu atveju jie nebūtų nuolat vadinę to neišprovokuota invazija".

Tas pats, žinoma, pasakytina ir apie naujausią "Hamas" puolimą. Yra daugybė argumentų, kuriuos galima teisėtai pateikti apie jį, bet vieno argumento tikrai negalima apginti - kad jis buvo neišprovokuotas. Kaip socialiniame tinkle "Twitter" parašė palestiniečių kilmės amerikiečių rašytojas ir komikas Ameras Zahras: "75 metai etninio valymo. 15 blokados metų. Palestiniečių žemių konfiskavimas. Pogromai palestiniečių miestuose. Palestiniečių šventų vietų išniekinimas. Kasdieniai reidai į palestiniečių namus. Nuolatinis visos tautos žeminimas. Nieko šiandien nėra "neišprovokuoto".

Vadinti palestiniečių smurtą prieš Izraelį "neišprovokuotu" yra dar juokingiau nei Rusijos specialiąją operaciją vadinti neišprovokuota, nes Izraelio apartheido piktnaudžiavimai šiuo metu yra gerai žinomi plačiajai visuomenei. Daugybė pagrindinių žmogaus teisių organizacijų kaltina Izraelį, kad jis taiko piktnaudžiaujantį apartheido režimą, pagal kurį palestiniečiai laikomi menkesniais žmonėmis. Gazos ruožu vadinamame kalėjime po atviru dangumi gyvenantys palestiniečiai sąmoningai kenčia nuo negeriamo vandens, maisto, energijos trūkumo ir bombardavimo kampanijų. Už Gazos ruožo ribų gyvenantys palestiniečiai patiria rasistinę, smurtinę policijos priežiūrą ir žemės užgrobimą ir gyvena pagal kitokius įstatymus nei Izraelio žydai. Visa tauta buvo išvaryta iš savo namų, kad užleistų vietą naujai valstybei dėl priežasčių, kurios su ja neturi nieko bendra, o bet koks bandymas tam pasipriešinti buvo nužudytas kaip "teroristas".

Žinoma, išpuolis buvo išprovokuotas.

Argi ne keista, kad Vakarų politinė ir (arba) žiniasklaidos klasė pradeda vienodai tvirtinti tai, ką taip lengva paneigti? Taip akivaizdžiai melagingai? Kodėl jie, smerkdami "Hamas" išpuolius, kiekvienu atveju vis iš naujo ir iš naujo renkasi tą konkretų žodį "neišprovokuotas"?

Atsakymas yra tas, kad šį pasirinkimą jie ne tiek sako, kiek daro. Jie nesistengia bendrauti su savo auditorija, jie bando apeiti savo auditorijos kritinį mąstymą ir apgaule priversti ją priimti akivaizdžią netiesą kaip tiesą.

Įgudę manipuliatoriai dažnai naudojasi kognityviniu šališkumu, vadinamu iliuzinės tiesos efektu https://en.wikipedia.org/wiki/Illusory_truth_effect, t. y. žmogaus mąstymo sutrikimu, dėl kurio mums sunku atskirti patirtį, kai girdime gerai įrodytą faktą, nuo patirties, kai girdime tai, ką girdėjome daug kartų. Jei norite, kad visuomenė patikėtų kažkuo klaidingu, negalėsite pasitelkti faktų ir įrodymų, kad įtikintumėte ją savo argumentais, todėl galite tiesiog kartoti kažką vėl ir vėl, kol tai pradės skambėti kaip tiesa. Pakartokite melą pakankamai daug kartų, ir štai - jūs jau įtikinote vakariečius suvokti pasaulį taip, kad jie suprastų, jog Izraelis nepadarė nieko, kad išprovokuotų palestiniečių veiksmus.

Kai pasirodė žinia apie "Hamas" puolimą, tviteryje parašiau: "Štai jau kelios dienos, kai Vakarų naujienų žiniasklaida gudriai keičia agresoriaus ir gynėjo santykį ir praneša taip, tarsi smurtas prasidėjo nuo "Hamas" puolimo, spontaniškai, iš niekur nieko."

Tačiau net aš nesitikėjau, kad suvokimo valdymas bus toks įžūlus.