Lietuvos kariuomenės karininkas Paulius Šakys grasina nužudyti jam neįtikusius aktyvistus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/liet... 2023-10-16 16:49:00, skaitė 822, komentavo 28

Lietuvos kariuomenės karininkas Paulius Šakys grasina nužudyti jam neįtikusius aktyvistus

Paulius Šakys, kaip rašoma jo asmeninėje feisbuko paskyroje, yra vyresnysis leitenantas įmonėje “Lietuvos kariuomenė”. Šis asmuo jau ne pirmą kartą viešai grasina susidoroti su jam nepatinkančiais aktyvistais. Labiausiai jam nepatinka už laisvą Lietuvą ir tikrą nepriklausomybę pasisakantys asmenys, tokie kaip aš, Vaidas Žemaitis, ir Vygantas Kelertas. Paulius Šakys grasina susidoroti ne tik su manimi ir Vygantu, bet ir su mumis “bendradarbiaujančiais” asmenimis. Galima tai vertinti kaip artimus šeimos narius ir t.t.

Kyla klausimas: ar jau galima teigti, kad man ir mano kolegoms jau viešai grasina pati Lietuvos kariuomenė? JAV interesus ginantis asmuo mano, kad pasisakyti už laisvą ir nepriklausomą Lietuvą yra antilietuviška!

Iš Pauliaus Šakio komentarų susidaro toks vaizdas, kad jis su nekantrumu laukia karinių veiksmų Lietuvoje, kad galėtų susidoroti su jam nepatinkančiais asmenimis, nes dabartiniai įstatymai jam to padaryti kol kas neleidžia. Jis viešai rašo, kad karo atveju tokie kaip Vaidas Žemaitis Lekstutis ir Vygantas Kelertas būtų “pirmieji”.

Kas Lietuvoje užsiima žmonių kiršinimu ir neapykantos kurstymu vieni kitiems? Ar šį kartą nebus teisus Paulius Šakys, kuris įvardija Lietuvos saugumo departamentą (VSD)? Silpnesnio suvokimo žmonės, tokie kaip Paulius Šakys, pakimba ant šio VSD skleidžiamo naratyvo ir tampa naudingais VSD idiotais, kurie su nekantrumu laukia, kada galės skersti savus brolius ir seseris vardan svetimų interesų.

Gal jau GANA?

Vaidas Žemaitis Lekstutis