Bundestage demaskuota Koronės afera. Prof. Dr. Stefan Homburg paskaita Vokietijos parlamentarams

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-14 18:56:00, skaitė 747, komentavo 0

Bundestage demaskuota Koronės afera. Prof. Dr. Stefan Homburg paskaita Vokietijos parlamentarams

Jis priešinosi Coronos režimui kaip beveik niekas kitas. Prof. Dr. Stefan Homburg paskaita Vokietijos Bundestage

Prof. Stefan Homburg

Prof. Štefano Homburgo kalbos, pasakytos 2023 m. lapkričio 11 d. Vokietijos Bundestage vykusiame 2-ajame Corona simpoziume, dokumentai.

Ponios ir ponai, už nugaros turime tamsos metus. Pirma, svarbiausi punktai penkiomis pastraipomis.

Pirma, 2020 m. ligoninių užpildymas visoje Vokietijoje nukrito iki rekordiškai žemo lygio. Federalinės sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis.

Antra, 2020 ir 2021 m. sunkių kvėpavimo takų ligų nebuvo daugiau nei įprastai. Atėjo korona, išnyko gripas. Sako RKI stebėsenos duomenys.

Trečia, 2020 m. mirė ne daugiau žmonių nei įprastai, vertinant pagal amžių. Mirtingumas didėjo tik nuo 2021 m. Remiantis Federalinės statistikos tarnybos duomenimis.

Ketvirta, žmonės, kurie mirė nuo koronos arba su ja, buvo vidutiniškai 83 metų amžiaus, kiti mirusieji - 82 metų amžiaus. RKI ir Federalinės statistikos tarnybos duomenimis.

Penkta, Švedijoje, kurioje nebuvo kaukių ir užraktų, padėtis buvo geresnė nei Vokietijoje. Teigia PSO. Taigi tai įvyko ne dėl priemonių.

Apibendrinant: klinikiniu požiūriu, kalbant apie realias ligas ir mirtis, nieko ypatingo nebuvo. Viskas buvo normalu. Tai faktai, ir tai yra svarbiausia. "Pandemijos" idėja kilo išimtinai dėl naujo tipo masinių tyrimų be priežasties, kurių rezultatai labai svyravo ir privertė visuomenę manyti, kad sergančiųjų ir mirčių buvo daugiau nei įprastai. Tai buvo netiesa. Panašias iliuzijas galėjo sukelti ir PGR tyrimas rinovirusams nustatyti. Tokias iliuzijas galėtume sukurti ir dabar, jei tik norėtume.

Kaip politikai reagavo į įprastą klinikinę situaciją? Jie mėnesiams uždarė vaikų darželius, mokyklas, parduotuves, bažnyčias ir įmones, izoliavo pagyvenusius žmones ir paliko juos mirti vienus, sunaikino pragyvenimo šaltinius. Policija uždraudė žmonėms skaityti knygas ant suoliuko parke, medžiojo jaunuolius lauke ir vaikus sniege, mušė taikius demonstrantus. Politikai marginalizavo visus, kurie abejojo priemonių reikšme. Jie liepė ZDF televizijai skelbti, kad vaikai yra žiurkės, pernešančios virusą, o neskiepyti žmonės yra priedėliai, kurie nepriklauso nacionaliniam kūnui. Kalbos, kurių negirdėjome 75 metus.

Paprastai valdžios galią riboja teismai, žiniasklaida ir mokslas. Šį kartą jie visi žlugo:

Teismai beveik netikrino proporcingumo ir tikėjo tik dviem sveikatos apsaugos ministrui atskaitingais liudytojais, t. y. RKI ir PEI. Tokiu būdu vyriausybė galėjo savarankiškai patvirtinti lokautų ir skiepijimo įpareigojimų būtinumą. Be to, teismai į kalėjimą pasiuntė gydytojus, kurie laikėsi savo etikos ir pažymomis saugojo pacientus nuo intervencijos į jų fizinę neliečiamybę. Beveik kiekvienas žinomas priemonių kritikas buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, nušalintas nuo pareigų, atleistas iš darbo, suimtas arba jo namuose buvo atlikta krata. Karlsrūjė ciniškai paskelbė, kad pagrindinės piliečių teisės nebuvo atimtos, tačiau jomis nebegalima naudotis.

Žiniasklaida be perstojo skelbė tyrimų duomenis, tačiau nepaminėjo, kad klinikinė situacija buvo normali. Jie nekritiškai sekė PGR naratyvu, laikydami profesorių Prof. Püschel, kuris pirmasis atliko skrodimą, rasistu, profesorių Bhakdi - antisemitu, o visus, kurie abejojo šiomis priemonėmis, - sąmokslo teoretikais ir valstybės priešais.

Specializuoti mokslininkai, ypač epidemiologai ir visuomenės sveikatos gydytojai, dingo iš akiračio. Juos pakeitė fizikai, transporto planuotojai, mikrobiologai ir kariniai ekspertai, kurie visuomenę laikė įtampoje vis naujomis klaidingomis prognozėmis ir modeliniais skaičiavimais. Mėnesių mėnesiais. Metus.

Iš naujo įvertinus šiuos įvykius reikėtų išsiaiškinti tris klausimus.

Pirma, pasak vadovėlio, vyriausybė turi nuraminti gyventojus tikrai pavojingos pandemijos pradžioje, kad būtų išvengta šalutinės žalos. Kodėl vietoj to politikai liepė parašyti šokiruojantį dokumentą, kuris privertė vaikus bijoti, kad jie nužudys savo senelius nuo uždusimo? Kodėl šokiruojančio dokumento rengimo komisijoje nedalyvavo nė vienas gydytojas, o dalyvavo sociologas ir vokiečių kalbos mokytojas? Kodėl politikai daugelį metų kurstė šį gąsdinimą, o dabar tvirtina, kad pradžioje padarė tik kelias klaidas ir iš nežinojimo?

Antra: 2020 m. vasario mėn. vadovėliuose ir PSO gairėse buvo patariama nesiimti tokių priemonių kaip uždarymas ar mokyklų uždarymas. Tuo metu RKI paskelbė, kad kaukės nepadės ir kad koronavirusas paprastai būna lengvas. T. Drostenas tai pabrėžė ir interviu bei federalinėje spaudos konferencijoje. Tas pats P. Drostenas dabartiniam federaliniam kancleriui Olafui Scholzui pokalbių laidoje sakė, kad pandemija net nebūtų pastebėta be PGR testo. Kas lėmė, kad 2020 m. kovo mėn. buvo padarytas posūkis, nors duomenys jau tada rodė, kad ypatingo pavojaus nėra? Kadangi Švedijos, kurioje nebuvo kaukių ir uždarymo priemonių, rezultatai buvo pastebimai geresni nei Vokietijos, taip pat reikia klausti, ar šiomis priemonėmis iš tiesų buvo siekiama užkirsti kelią infekcijai, o to akivaizdžiai nebuvo, ar veikiau buvo siekiama palaužti gyventojų atsparumą skiepams.

Trečia, kodėl politikai ne tik leido skirti eksperimentinę vakciną, bet ir iš tikrųjų privertė žmones vartoti šią medžiagą, nustatydami 2G/3G ir sektorių skiepijimo įpareigojimus? Kodėl buvo išduodami leidimai skubos tvarka be būtinybės? Kodėl nesuskaičiuojama daugybė vakcinos sukeltų sužalojimų neturėjo jokių pasekmių?

Šiuo metu, ir tai mane veda prie išvados, leidžiami bestseleriai su aiškiais pavadinimais, kurie atspindi plačiai paplitusias nuotaikas: Tomo Lauseno "Intensyvioji mafija", daktaro Franko "Valstybinis nusikaltimas" arba daktaro Röhrigo "Koronos sąmokslas". Visi jie išleisti penkiaženkliais tiražais. Politikai, atsisakantys dalyvauti šiame diskurse, praranda pasitikėjimą ir nutolsta nuo rinkėjų. Dėl milžiniško masto to, kas atsitiko gyventojams, būtų buvę teisinga įsteigti tyrimo komitetą. Kadangi Bundestagas to nenorėjo, esu dėkingas, kad šiandien galime prisidėti prie šio reiškinio išaiškinimo.

Priedas 

1. Visų laikų žemiausias ligoninių užimtumo lygis 2020 m.

"Nagrinėjamu 2020 m. laikotarpiu nuo COVID-19 pandemijos pradžios kovo viduryje Vokietijoje nuolat mažėjo hospitalizuotų pacientų skaičius, t. y. maždaug -30 % laikotarpiu iki gegužės pabaigos, o vėliau - įskaitant antrosios bangos laikotarpį - -10 %. Per visus metus šis sumažėjimas siekia 13 %, t. y. neskaitant pirmųjų dešimties savaičių, kai COVID-19 nebuvo užregistruota, jis yra apie -16 %. Kadangi vidutinė buvimo ligoninėje trukmė padidėjo tik minimaliai, ligoninėje praleistų dienų skaičius taip pat sumažėjo -12 %. Dėl to lovų užimtumas sumažėjo iki rekordiškai žemo lygio - 67,3 % (ir 68,6 % intensyviosios terapijos skyriuose). Čia jau atsižvelgiama į COVID-19 pacientų priežiūrą, kurių stacionarinei priežiūrai per metus vidutiniškai reikėjo 2 % visų lovų ir šiek tiek mažiau nei 4 % intensyviosios terapijos lovų, atsižvelgiant į per ilgai besigydančius pacientus, žinoma, su laikinais ir geografiniais piketais."

https://www.bundesgesundheitsministerium.de/fileadmin/Dateien/3_Down- loads/C/Coronavirus/Analyse_Leistungen_Ausgleichszahlungen_2020_Corona- Krise.pdf, Seite 4.

2. nedaug sunkių kvėpavimo takų ligų piką pasiekė 2018 m. kovo mėn. ir 2022 m. pabaigoje, t. y. prieš koronavirusą ir po jo:

https://influenza.rki.de/Wochenberichte/2023_2024/2023-42.pdf

3. mirtingumas pagal amžių

2020 m. reikšmė buvo tarp 2018 ir 2019 m. Nuo skiepijimo pradžios 2021 m. mirčių gerokai padaugėjo:

https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelke- rung/Sterbefaelle-Lebenserwartung/Tabellen/sonderauswertung-sterbefa- elle.xlsx?__blob=publicationFile und zur Standardisierung https://www-gene- sis.destatis.de, Tabelle 12411-0005.

4. didelis "koronos mirčių" amžiaus vidurkis

Vidutiniškai mirusieji nuo PGR buvo 83 metų amžiaus, o kiti mirusieji - 82 metų amžiaus. Tai rodo, kad nuo Corona arba su ja mirė daugiausia labai seni, anksčiau sirgę žmonės. Tačiau išgąsdinti buvo jauni žmonės, net vaikai.

https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Da- ten/Klinische_Aspekte.html und https://www.bib.bund.de/DE/Fakten/Fakt/Da- ten/S30-Medianalter-Gestorbene-ab-1952_xls.xls?__blob=publicationFile&v=3

5 Vokietija prieš Švediją

"Įdomus palyginimas su Švedija: nepaisant didėjančių infekcijų skaičiaus, ten beveik nebuvo jokių apribojimų. Kaukės nebuvo privalomos, renginiai vyko įprastai, o mokyklos liko atidarytos. Nebuvo jokių draudimų, tik rekomendacijos.

Po trumpo laiko mirčių skaičius Švedijoje sparčiai išaugo. Tačiau dabar, PSO vertinimu, šaliai sekasi gerai.

https://www1.wdr.de/nachrichten/landespolitik/ende-coronaregeln-rueck- blick-100.html

https://www.alexander-wallasch.de/gesellschaft/dokumentation-vortrag-prof-dr-stefan-homburg-im-deutschen-bundestag

P.S. Kad niekam nekiltų mintis, kad feikinės pandemijos metu aš tylėjau, pridedu 2021 m. rugsėjo 12 d. interviu "Delfi" korespondentui Katedros aikštėje Šeimų Sąjūdžio mitingo metu. Mano pasisakymas nuo 1 min. 15 sekundės.

https://www.youtube.com/watch?v=XjND95tL-4Q