Prof.Bhakdi koronės simpoziume Bundestage: "Negaliu atleisti šių nusikaltimų"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-16 15:46:00, skaitė 691, komentavo 0

Prof.Bhakdi koronės simpoziume Bundestage:

Gruodžio 11-12 dienomis Vokietijos Bundestage vyko antrasis AfD partijos organizuotas simpoziumas, skirtas pasaulinės "Corona" aferos klausimams.

Berlyne vykusiame AfD parlamentinės grupės surengtame 2-ajame "Corona" simpoziume dalyvavo politikai, ekspertai, piliečiai ir žiniasklaida diskutavo su koronaviruso krize susijusiais klausimais.

AVvXsEhd8-r7EZKGP2w7Iu_JYHSGHUg7I_YHBrY_sPfldGFISOolvviu4Ve6TMWtMT4PGMcT-ztuHBJ5otWwFJ6eVyY8Gb485Key6AEXPr7kR68ggcmZTNTw-2nsnJ1uig6i_eSLNs26_zXhp18l9Iuydy_vJxSnLDeshBZ6hVujXofPIl_W8iHaI49iZXgqCLW8=w431-h243

AfD politikai susitiko su žinomais teisės, politikos mokslų, medicinos specialistais, bendrosios praktikos gydytojais, mikrobiologais ir epidemiologais. Taip pat dalyvavo slaugytojos, intensyviosios terapijos gydytojai, duomenų analitikai, policijos pareigūnai, kariai, finansų ekspertai, kriminologai, medicinos istorikai ir teisiškai persekiojami bei nuo skiepų nukentėję piliečiai. Vokietijos sisteminė žiniasklaida ignoravo šį renginį ir apie jį neinformavo visuomenės.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi šiame simpoziume kalbėjo apie šokiruojantį rimtų priemaišų atradimą vadinamuosiuose Covid-19 skiepuose. Už tiesos sakymą šis žinomas Vokietijos mokslininkas buvo apšmeižtas ir teisiamas už neva pasisakymus tariamai kurstančius antisemitizmą. Aktyvistė Maša Orel, pati Holokaustą išgyvenusių žydų dukra ir anūkė, kartu su kitais tokiais pat žmonėmis, kaip ji, gynė Sucharitą. 

AVvXsEhe_n0Z9ylxvgRZU2SBmgUqOYsWueDDiendVExr49FkfSCvvL_mPof0RtEFsnUreDwlJvSd4d4VOsQzdWF08FBUR8R9dMaXCGHTmHm-SaE8e-cngpXXXlQEs5qH1D5xg43xiywgRvy0Gw4qS_B1v5RQB7oNPzLTExXy5v49wINoqffAbtwuXFwjMxtrbaYY=w495-h280

Interviu Report 24 prof. Bhakdi  tariamą koronaviruso pandemiją ir vakcinacijos kampaniją pavadino "šimtmečio nusikaltimu". 

Galiausiai profesorius taip pat paaiškino, kaip klostosi gėdinga jam iškelta teismo byla. Jis labai gerbia pirmąjį teismo procesą vedusį teisėją - ir stebisi prokuroru, kuris be jokio pagrindo pateikė apeliacinį skundą.

Duomenų analitikas Tom Lausen, remdamasis statistiniais duomenimis, parodė, kad per koronaviruso sukeltą krizę Vokietijos ligoninės buvo "istoriškai neišnaudotos". "Vietoj ankstesniais metais buvusių 19,2 mln. atvejų, staiga jų buvo tik 16,7. Tai dviem su puse milijono atvejų mažiau", - sakė T. Lausenas. Kiekvieną mėnesį į ligonines patekdavo 200 000 žmonių mažiau - priešingai nei pagal plačiai paplitusį scenarijų, ligoninės buvo gana tuščios. Buvo daug dirbama sutrumpintu darbo laiku.

Buvo manoma - ir apie tai buvo pranešama - kad pacientai ligoninėje praleis nuo 14 iki 20 dienų. Tai turėjo atsispindėti vidutinėje visų pacientų buvimo trukmėje. Per "sunkią pandemiją" pacientų buvimo ligoninėse trukmė turėjo automatiškai pailgėti, paaiškino Lausenas. Tačiau "Federalinės statistikos tarnybos duomenimis, 2016-2022 m. vidutinė buvimo ligoninėje trukmė visada buvo 7,2 dienos".

Be to, lovų užimtumas smarkiai sumažėjo, o ventiliacijos pajėgumai šiandien "tokie pat prasti, kaip ir prieš kurį laiką". "Todėl ligoninėms nebuvo daromas spaudimas", - apibendrino Lausenas. Žinoma, intensyviosios terapijos skyriuose būta sudėtingų situacijų, tačiau tokių būna visada.

Prof. Dr. Andreas Sönnichsenas, vidaus ir bendrosios medicinos specialistas, teigė, kad koronaviruso krizės metu sveikatos priežiūros sistema nė karto nebuvo perkrauta iki kraštutinės ribos ir nebuvo nacionalinio masto epideminės situacijos.

Pasak A. Sönnichseno, kuris, kaip gydytojas, nagrinėja klausimus, susijusius su įrodymais pagrįsta medicina, pacientų sauga, vaistų sauga ir interesų konfliktais medicinos moksle, kai 2020 m. kovo 25 d. Bundestage buvo priimtas sprendimas dėl nacionalinio masto nepaprastosios padėties epidemijos atveju, pirmosios bangos pikas jau buvo praėjęs.

"Sergamumas ir paplitimas COVID liga mažėjo". Tuo metu COVID-19 buvo visiškai nereikšmingas Vokietijos gyventojų tarpe. "Todėl nebuvo jokios priežasties skelbti nacionalinio masto epideminę ekstremaliąją situaciją".

To nebuvo nė karto, nes vėlesnes bangas sukėlė viruso variantai, kurie buvo mažiau pavojingi nei pirminis variantas, praneša specialistas. Todėl ši situacija nebuvo galimai veiksmingų priemonių prieš koronavirusus rezultatas.

"Pati Federalinė sveikatos apsaugos ministerija patvirtino, kad ligoninės Vokietijoje niekada nebuvo taip perkrautos, kad kiltų koks nors pavojus", - aiškino buvęs Vienos universiteto profesorius.

Sönnichsenas mano, kad visos koronaviruso priemonės yra neteisėtos. "Nes nacionalinio masto nepaprastoji padėtis dėl epidemijos buvo būtina sąlyga leidžiamajam įstatymui, kuris leido sveikatos apsaugos ministrui priimti priemones apeinant parlamentą." Kaip pavyzdžius jis nurodo uždarymą, reikalavimą dėvėti kaukes, karantiną ir kelionių bei išvykimo apribojimus.

Jo nuomone, tai, kad nebuvo ekstremaliosios situacijos, taip pat reiškė, kad nebuvo reikalavimo naudoti sąlyginai leidžiamas vakcinas. "Nes sąlyginai registruotų vaistų naudojimas yra susijęs su ekstremalios situacijos buvimu." Jo nuomone, tai taip pat reiškė, kad skiepijimas genų vakcinomis buvo neteisėtas. "Ši vakcina apskritai neturėjo būti pateikta į rinką".

Ir priduria: "Vietoj to gyventojams buvo pasakyta, kad vakcinos yra saugios ir veiksmingos, neturint jokių duomenų apie mRNA genų vakcinų ilgalaikį saugumą ir ilgalaikį veiksmingumą. Tai buvo melas. "Tai nusikaltimas prieš gyventojus."

Patologas profesorius daktaras Walteris Langas kartu su jau mirusiu profesoriumi daktaru Arne Burkhardtu savo iniciatyva atliko daugybę skrodimų Reutlingeno patologijos kabinete. "Mums pavyko patvirtinti, kad 70 proc. iš 88 atliktų mirusiųjų audinių mėginių tyrimų priežastis buvo skiepai. Dėl likusios dalies, t. y. maždaug 25 proc. atvejų, galėjome pasakyti, kad tai mažiau tikėtina", - sako patologas. Atlikus tyrimą, ypač pomirtinį, buvo galima aiškiai atskirti šiuos du atvejus.

Jo nuomone, pomirtinis tyrimas turėjo būti atliktas visiems skiepytiems ir vėliau mirusiems asmenims. "To buvo išvengta, nes Paulio Erlicho institutas ir Roberto Kocho institutas paskelbė pranešimą, kad skiepijimas yra saugus. Todėl, jų nuomone, buvo mažai tikėtina, kad kas nors nuo jos mirs, todėl skrodimo nereikėjo", - tęsė Langas. "Mes, Vokietijos patologų draugijos patologai, ne kartą sakėme, kad reikia atlikti daugiau autopsijų. Politikai tai stūmė atgal".

Prof. Dr. Paul Cullen, vidaus ir laboratorinės medicinos specialistas, kalbėjo apie PGR tyrimo metodą. Jis pranešė, kad jo laboratorijos institutas 2020 m. antrąjį pusmetį kartu su Eseno universiteto biomatematikais atliko tyrimą. Tuo metu buvo galima atlikti tik PGR testą.

Miunsterio regione ir jo apylinkėse 80 proc. tyrimų buvo atliekama jo laboratorijoje, nes ji ten buvo didžiausia. Joje buvo ištirta 170 000 mėginių. Pagal gamintojo specifikacijas visi tyrimai, kurių KT reikšmė buvo iki 40, turėjo būti išduodami kaip teigiami. Kuo didesnė CT vertė, tuo mažiau mėginyje yra viruso pradinės medžiagos; galbūt buvo rasta tik virusų fragmentų. Kita vertus, kai CT vertė yra 20, galima daryti prielaidą, kad yra atitinkamas kiekis nepažeistų virusų.

Tyrimų metu buvo aišku, kad 25 CT vertė yra ribinė infekciškumo vertė, sako Cullenas. "Visos CT vertės, viršijančios 25, reiškia žmonėms labai mažai tikėtina, kad jie yra užkrečiami, todėl nėra svarbūs vadinamajam pandeminiam įvykiui".

"Rezultatas buvo toks, kad 60 proc. mūsų laboratorijoje gautų tyrimų rezultatų, apie kuriuos buvo pranešta kaip apie teigiamus, CT vertė buvo nuo 25 iki 40." Tik 40 proc. atvejų KT reikšmė būtų buvusi mažesnė nei 25. Kitaip tariant: "Todėl 60 proc. "teigiamų" tyrimų buvo nesusiję su infekcija", - aiškino Cullenas. Jo išvada: "Medicina leido sau piktnaudžiauti".

Naujame moksliniame straipsnyje Cullenas praneša, kad jis nagrinėja klausimą, ar vien teigiamas PGR testas gali būti ligos įrodymas, nes jis gali nustatyti tik genų sekos buvimą. "Šiame straipsnyje prieiname išvadą, kad tai neleistina mokslinės ir epistemologinės teorijos požiūriu". Pasak laboratorijos gydytojo, teigiamas kompiuterinės tomografijos tyrimas niekada negali būti prilyginamas klinikinei diagnozei.

Apibendrindamas jis teigia, kad koronaviruso eros metu žmonės nutolo nuo to, kaip visada buvo praktikuojama medicina, ir absoliutino dalykus, siekdami tam tikrų tikslų, pagrįstų baimės scenarijumi. 

AVvXsEjv8AO6AryCXUS1AKyVTJcecJhyJcNtLUeKTWHhZmdkbZU_o7M_v-BokPXblvMnoyfWs7v-fdSznM_NegektETgyLw-Roh0JVA8LOgIkoTI2MA1Q0nUNBCAgMNM3Xv1C2B6bQTwXdyOCRQMd82wd2E2UPavcr_bIiC_HtuF2ozl4qvw-ZDupVeYXPWKM5Vf=w468-h312

Prof. Bhakdi: "Tai nusikaltimas, tai kriminalas"

Mikrobiologas profesorius Dr. Sucharit Bhakdi paskelbė, kad po šio simpoziumo nori pasitraukti iš viešumos, nes viskas jau buvo pasakyta. Savo kalboje jis perspėjo dėl mRNA genų vakcinų. Jis išreiškė savo šoką, kad vakcinų gamintojai naudoja bakterijas, kad pagamintų DNR šabloną mRNA genų vakcinoms - nors neturi tam leidimo. "Tai reiškia, kad jų naudojimas yra nusikalstamas ir turi būti sustabdytas".

Kita problema yra ta, kad ši bakterijų DNR yra supakuota į nanolipidus. "Todėl ją tiesiogiai įsisavina organizmo ląstelės". Organizmas negali tam užkirsti kelio. Eksperimentai su gyvūnais parodė, kad kūno ląstelės dėl to genetiškai modifikuojamos. "Tai nusikaltimas, tai kriminalas".

AVvXsEglEfzVVLyAdOx4nshrMRr1VE0UvKR6h37ZqsF77AtGmiSC_9aQ7S0eY-_VEMuJnPno_P-1esZha49Q2jJKibQZnTpUdl57OmZ3hswZPQ4EPnncn6FFo6Ogg7rX-cp7qlbEU71czGaPTkvvbeUDAecRFxxjdPnA4sIwezG2f1dgSZqkY0KiWHniXyzo3F9C=w493-h277

Kreipdamasis į Paulo Ehrlicho institutą, jis paaiškino, kad institutas privalėjo įrodyti vakcinų saugumą. "Jums tenka užduotis apsaugoti gyventojus. Jei nieko nedarysite, nenorėčiau būti jūsų vietoje". Tai kelias už grotų.

Dabar, paskelbus daktaro Kevin Kevin McKernan ir kitų daktarų išvadas apie DNR užterštumą, gydytojams, mokslininkams, politikams ir žiniasklaidai tikriausiai yra paskutinė galimybė apsigalvoti ir atsiriboti nuo šio "didelio nusikaltimo".

Dabar, paskelbus daktaro Kevino McKernano ir kitų mokslininkų išvadas dėl DNR užterštumo, gydytojams, mokslininkams, politikams ir žiniasklaidai tikriausiai yra paskutinė galimybė apsigalvoti ir atsiriboti nuo šio "didelio nusikaltimo".

Negalima naudoti medicininio produkto, užteršto bakterijų DNR, kuri nebuvo deklaruota, nebuvo nustatyta ir nebuvo skirta gamybai.

Bhakdi: Dabar yra "didžiulė galimybė paduoti vakcinų gamintojus į teismą".

Mikrobiologas įsitikinęs, kad dabar yra "didžiulė galimybė" įsprausti vakcinų gamintojus į kampą ir paduoti juos į teismą. "Nes dabar jau aišku, kad jiems buvo suleistas produktas, kuris apskritai niekada nebuvo leidžiamas ir kelia pavojų gyvybei."

Jis nori, kad žmonės "kreiptųsi vieni į kitus ir atsisakytų viso to gąsdinimo. Atėjo laikas suprasti, kad baimės kurstymas išduoda nežmoniškumą. Tie, kurie kursto baimę ir paniką, mums nepriklauso. Jie išėjo iš žmoniškumo ir žmogiškumo kelio. Jei politikai taip elgiasi, jie turi būti pašalinti iš pareigų. Jei taip elgiasi žiniasklaida, ją reikia išjungti. Jei taip elgiasi gydytojai ir mokslininkai, jų reikia šalintis".

Šaltiniai:

https://report24.news/prof-bhakdi-persoenlich-und-emotional-wie-nie-zuvor-kann-diese-verbrechen-nicht-verzeihen/

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/bhakdi-auf-afd-corona-symposium-wer-angst-und-panik-schuert-gehoert-nicht-zu-uns-a4477860.html?welcomeuser=1

https://weltwoche.de/daily/die-afd-veranstaltet-ein-corona-symposium-und-keiner-berichtet-darueber-wenn-ard-und-zdf-nicht-liefern-warum-sollten-deutsche-zuschauer-ueberhaupt-zahlen/