Nesėkmės valstybė Vokietija. O Lietuva?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-21 17:54:00, skaitė 781, komentavo 6

Nesėkmės valstybė Vokietija. O Lietuva?

Vokiečių portale Pi-news Georg S. paskelbė straipsnį "Nesėkmės valstybė Vokietijos Federacinė Respublika", kuriame įvertino savo Tėvynės būklę.  

Georg S. rašo:

Valstybė, kuri negali kontroliuoti savo sienų. Valstybė, kurioje mafija ir arabų klanai šoka ant policijos nosies. Valstybė, kuri turi daugiau skolų nei Adolfas Hitleris. Valstybė, kurioje neraštingų žmonių yra daugiau nei XVIII a. Prūsijoje. Valstybėje, kurios įžymybes ištepliojo jaunatviški vandalai ir kuri net nesugeba užtikrinti eismo taisyklių laikymosi.

Valstybė, kuri jau 74 metus neturi demokratiškai įteisintos konstitucijos. Valstybė, politiškai ir ekonomiškai vergiškai priklausoma nuo JAV. Valstybė, kurios dujotiekis gali būti susprogdintas, o ji pati nė nesigirdi. Valstybė, kuri negali apginti savo teritorijos.

Valstybė, kuri renka didžiausius visų laikų mokesčius ir net neužtikrina švarių tualetų mokyklose. Valstybė, kurioje geležinkelis važiuoja ne taip punktualiai kaip imperatoriaus laikais. Valstybė, kuri Kelno katedros aikštėje abejingai stebėjo, kaip importuoti arabai visų akivaizdoje prievartauja vokiečių moteris. Valstybė, kuri nesugebėjo nuteisti nė vieno iš šių bjaurybių!

Valstybėje, kurioje iš Turkijos ir Arabijos atvežtos ordos šaukia "Mirtis žydams". Valstybė, kuri pataria žydams Vokietijoje nenešioti kipos, visai kaip anuomet Adolfo Hitlerio valstybė.

Visa tai - Vokietijos Federacinės Respublikos nesėkmė.

Visa tai - pačios nekompetentingiausios valstybės Vokietijos istorijoje rekordas. Federalinės Respublikos gerbėjai, kurie vis dar tiki šia valstybe, turėtų visa tai turėti omenyje. Ši valstybė žlugo!

Kaip ši valstybė ir jos politiniai veikėjai galėjo dešimtmečius vykdyti radikalią gyventojų skaičiaus didinimo politiką, nors vokiečiai niekada nenorėjo gyventojų skaičiaus didinimo? Kaip galėjo atsitikti, kad ši valstybė ir jos didieji veikėjai šiandien repopuliacijai išleidžia daugiau pinigų nei krašto gynybai? Kodėl kiekvieną dieną į mūsų šalį žygiuoja 1000 priešiškos armijos vyrų iš Arabijos, o ši valstybė neturi jokių teisinių priemonių šiai invazijai sustabdyti? Kaip gali būti, kad ši valstybė kasdien spjauna mums, vokiečiams, į veidą mūsų pačių šalyje, vadindama mus "ne migrantais"?

Ši valstybė - tai Augėjo tvartas! Mums reikia didelio apsivalymo! Mums reikia naujos pradžios Vokietijoje!

O kokia Lietuvos būklė? 

Pamąstykime! Kuo virto mūsų Tėvynė? Arklidėmis, tvartu, praeinamu kiemu, miško kirtaviete, poligonu...?

Nuotraukoje išterlioti Brandenburgo vartai Berlyne, o greta - Lietuvos realijos.