Milijonierius pedofilas Jeffrey Epsteinas slapta užfiksavo princą Andrew ir Billą Clintoną, besimylinčius su nepilnamečiais

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/mili... 2024-01-10 17:52:00, skaitė 980, komentavo 2

Milijonierius pedofilas Jeffrey Epsteinas slapta užfiksavo princą Andrew ir Billą Clintoną, besimylinčius su nepilnamečiais

“Milijonierius pedofilas Jeffrey Epsteinas slapta užfiksavo princą Andrew ir Billą Clintoną, besimylinčius su nepilnamečiais”, praneša LBC ir Sky News, remiantis naujai paskelbtais dokumentais. Teigiama, kad vaizdo įrašuose aiškiai matyti abiejų vyrų veidai.

Jeffrey’io Epsteino auka teigė, kad yra vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuoti princo Andrew, buvusio JAV prezidento Billo Clintono ir milijardieriaus verslininko Richardo Bransono seksualiniai iškrypimai. Tai liudija nauji teismo paskelbti dokumentai.

Sarah Ransom, pateikusi pareiškimą apie poveikį aukai, savo pranešimuose tvirtina, kad finansininkas pedofilas nufilmavo visus tris vyrus.

Ištraukose iš el. laiško taip pat pažymima, kad buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas turėjo lytinių santykių su „daugeliu merginų“, įskaitant ir vieną neįvardintą Ransom draugą.
JAV teisėjas nurodė paviešinti šimtus dokumentų pagal anksčiau išspręstą civilinį ieškinį Maksvelui, pateiktą 2015 m. Prie ištraukų pridedami Epsteino advokatui Alanui Dershowitzui atstovaujančios kontoros užrašai, kuriuose teigiama, kad M. Ransom „akivaizdžiai nepatikima“.