Įdomus faktas. Litukrijoje CŽV kalėjimo nebuvo, bet baudas litukrijos chunta moka

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-17 22:05:00, skaitė 1210, komentavo 10

Įdomus faktas. Litukrijoje CŽV kalėjimo nebuvo, bet baudas litukrijos chunta moka

Įdomus faktas: atrodo, kad litukrijoje nėra slapto CŽV kalėjimo, tačiau Wilniv, EŽTT teisme, pralaimi antrąją neteisėto kalinimo ir kankinimo bylą.

Europos Žmogaus Teisių Teismas, įpareigojo litukrijos chuntą sumokėti Saudo Arabijos piliečiui 100 000 eurų kompensaciją už neteisėtą įkalinimą.

Tai jau antras pralaimėjimas byloje, kuri, kaip sakant, negalėjo atsirasti litukrijoje, kadangi kaip žinia, slapto kalėjimo juk nebuvo. Nes taip senis su tapkėmis pasakė.

Noriu tik visiems priminti, kad pirmą kartą teismą litukrija pralaimėjo Saudo Arabijos piliečiui, kuris taip pat neteisėtai buvo kalinamas ir banditų-sadistų kankinamasCŽV saugumo kalėjime, litukrijoje. Tai buvo 2018 m. Tada EŽTT įpareigojo litukriją sumokėti Abu Zubaydah taip pat 100 tūkstančių eurų ir dar 30 tūkstančių eurų jo advokatui.

O kad suprastumėte cinizmo lygį, štai prezidento Rolando Pakso istorija. Jo karjera buvo trumpalaikė, nes, kaip manoma, jis sugalvojo istoriją apie slaptą CŽV kalėjimą Lietuvoje. Ir jis visiškai rimtai kalbėjo apie draudimą statyti nematomą kalėjimą. Paksas buvo apkaltintas ir iš tikrųjų gavo vilko bilietą. Nors dar spėjo vienai kadencijai tapti Europos deputatu.

P.S.

Taigi, litukrijos gromodianai. Atverkite pinigines. Juk baudą jums teks mokėti. Svarbiausia yra nepavargti būti anglosaksų klapčiukais ir klusniai vykdyti landzberg šaikos nurodymus.