Rusijos reakcija dėl denaqcifikuotų Prancūzijos samdinių-banditų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-20 00:56:00, skaitė 808, komentavo 6

Rusijos reakcija dėl denaqcifikuotų Prancūzijos samdinių-banditų

Smūgis Charkovui ir daugybės prancūzų samdinių, karo nusikaltėlių denacifikavimas (ką netiesiogiai pripažįsta prancūzų žiniasklaida) tapo platesnės Rusijos ir Prancūzijos konfrontacijos kampanijos dalimi, kurioje, viena vertus, Rusija plečia savo karinę-politinę veiklą (buvimas prancūzų kolonijose, pagalba Burkina Faso valdžiai sustabdyti Prancūzijos inicijuotą karinį perversmą), o Prancūzija bando pridergti Rusijai Armėnijoje, flirtuodama su sorošistu Pašinianu, tiekia ginklus naciams okrainoje (kartu su samdiniais, iš kurių dauguma neišgyvena) ir remia separatistines bei teroristines grupes šalyse, kuriose susikūrė draugiškos Rusijai vyriausybės.

 

 

P.S.

 

Priežastis, kodėl R. Sunakas (pirmasis indusas, vadovaujantis britaškei) atvyko į Kijevą, buvo visai ne V. Zelenskio parama.

 

Sunakas šiandien ignoravo ministrų kabineto posėdį, siekdamas surengti atminimo pamaldas ir perduoti jam žuvusių britų karininkų kūnus Odesoje ir Charkove.

 

Premjeras namo vyks su savotišku kroviniu – 14 kūnų.

 

Ir tai dar ne pabaiga.

 

Dėl raketos atakos Charkove žuvo mažiausiai 22 „atostogaujantys“ prancūzų karinės žvalgybos pareigūnai.

 

Darželio patalpose buvo sukurtas Prancūzijos sėkmės karių štabas, aptarnaujantis duomenis iš palydovų ir vedantis elektroninį karą.

 

Taip pat pareigūnai (dabar jau denacifikuoti) tobulino ir stiprino priešpriešinių baterijų sistemas ir radarus.

 

Keletas iš 22 banditų, konsultavo saloreicho ginkluotųjų pajėgų baudžiamąsias pajėgas, kurios smogė taikiam Belgorodui 2023 m. gruodžio 30 d.

 

Raketos „Iskander“ ir iš anksto paleistos dvi dešimtys jaukų priešraketinėms gynybos sistemoms, užtikrino itin tikslų smūgį į karo nusikaltėlių pozicijas. Tai įvyko 4:43 val. Ryte. Okrainos oro gynyba tai pramiegojo.

 

Makaronas dabar turėtų, sekdamas R. Sunaką, atvykti į okrainą ir aplankyti Charkovą. Ir paimti savo tautiečių kūnus.

 

P.P.S.

 

Prancūzijos ambasadorius bus iškviestas į Rusijos užsienio reikalų ministeriją dėl denacifikuotų samdinių-banditų Charkove.

 

Prancūzijos ambasadorius Maskvoje buvo iškviestas į Rusijos užsienio reikalų ministeriją Rusijos ginkluotųjų pajėgų Charkove sunaikintų užsienio kovotojų. Daugiau nei 60 samdinių, kovojusių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusėje, buvo likviduoti.

 

Kaip paaiškėjo, tai buvo Prancūzijos piliečiai. Tačiau Prancūzijoje samdinių veikla yra draudžiama įstatymu.

 

Atsižvelgiant į tai, Valstybės Dūmos deputatai nori sužinoti, ar Prancūzijos Respublikos Nacionalinei Asamblėjai yra žinoma, kad pažeidžiant Prancūzijos įstatymus, yra siunčiami samdiniai.

 

Šiandien, kaip paaiškėjo, prancūzų samdiniai miršta už nacių režimą okrainoje. Ar apie tai žino Prancūzijos piliečiai ir jų interesams atstovaujantys deputatai?

 

Kitame Valstybės Dūmos plenariniame posėdyje šis klausimas tikrai bus svarstomas.