Dar vienas kandidatas į Lietuvos prezidentus išreiškė norą

Autorius: Infa.lt Šaltinis: https://infa.lt/101904/dar-vie... 2024-01-22 18:59:00, skaitė 1065, komentavo 6

Dar vienas kandidatas į Lietuvos prezidentus išreiškė norą

Šiandien socialiniame tinkle atsirado dar vienas įrašas apie iki tol tylėjusį, tačiau kūrusį planus, kandidatą į Lietuvos prezidentus.

Naujasis kandidatas – pastaruoju metu išgarsėjęs savo kova, demaskuojančia „žydų nusikaltimus” – Seimo narys, Remigijus Žemaitaitis, kuriam valdantieji už jo „kovą” žada ir apkaltą ir teismus.

Šiandien šis Seimo narys savo paskyroje Facebook paskelbė kandidatuosiantis į Lietuvos prezidento postą, nes, pasak jo:

1. Jis rašo tikintis Lietuvos žmonėmis, bet netikintis dabartiniais valdančiaisiais – esą jie šaukia “pirmyn” ir traukia “atgal”. Abejingu likti – „ne Žemaitaičio” stilius.

2. Jis nori išjudinti daugiau žmonių dalyvauti rinkimuose. Vos keli procentai naujų rinkėjų gali sukurti gerų pokyčių lūžio tašką! Jam visa tai galioja net jei nebus išrinktas prezidentu!

3.Jam nepatinka, kad valdžioje nėra vietos visuomenės interesams. Tai pražūtinga šaliai.

R.Žemaitaitis siūlo bankininkams grįžta į bankus (užuomina G.Nausėdai), kariams ir policininkams – į tarnybą, narkomanams keliauti į reabilitaciją (čia matomai turima omenyje Laisvės partija), netradicinių orientacijų puoselėtojams siūlo atstoti nuo mūsų vaikų.

Pabaigai naujasis kandidatas palinkėjo: Tegul naujasis šalies vadovas būna vertas savo tautos, o tauta lai turi tikrą šansą pasirinkti!