LT "šviesuomenė" bando apvemti Ūkininkų protesto akciją - O, mano Vilniau, tu gali!

Autorius: Rūta Marija Survilaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/survi... 2024-01-23 21:53:00, skaitė 1316, komentavo 20

LT

Per mažai mokestinių lengvatų gaunantys laužų degintojai, girdėjau, perspėja Vilniaus gyventojus, kad į centrą geriau nevažiuotų. O, mano Vilniau, tu gali! Jei gali Kaziuko mugę, gali ir traktorių parodą! Jau visai netrukus bus geriau, ateis ir Knygų mugė, ir pavasaris, ir sakuros ten visokios, vėliau chillinsit, grillinsit prie Baltojo tilto ir to net kaip blogo sapno nebeprisiminsit.

Meanwhile, laikykitės ten!

Pats laikas patikrinti visų čia atriedėjusių karabaso celofanistų traktoristus alkotesteriais, o jų traktorių taršumo laipsnį. Esu įsitikinęs, kad daugiau negu puse jų netektų teisės vairuoti ne tik traktorių, bet ir jų traktoriams būtų panaikinta tech apžiūros pažyma. Labai gera proga šitiems baubikams parodyti, kad protestuoti galima civilizuotai, atvažiavus vienu autobusu, bet nenuodijant vilniečių ir neteršiant Lietuvos iš mūsų kišenės subsidijuojamu kuru, kurio sudegino buki traktoristai šimtus tonų važiuodami per Lietuvą.