Ramūnas Karbauskis suplakė ūkininkus ir pedofilus į vieną

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ramu... 2024-01-26 19:46:00, skaitė 880, komentavo 2

Ramūnas Karbauskis suplakė ūkininkus ir pedofilus į vieną

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) inicijuoja neeilinę Seimo sesiją. Pasak sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio, situacija beprecedentė – valdantieji per ilgai ignoruoja ne tik ūkininkų, bet ir visuomenės problemų sprendimą, o tuščias laikas tarp sesijų yra laiko švaistymas ir problemų gilinimas, juo labiau, kad valdančiųjų atstovai šiandien viešai pareiškė, jog sutinka tenkinti ūkininkų reikalavimus.

„Šiandien ūkininkų problemų sprendimas yra prioritetas. Todėl neeilinės sesijos darbotvarkei teikiame projektus, sprendžiančius šias problemas. Taip pat LVŽS frakcija teikia smurto prieš vaikus mažinimo pasiūlymus. Vienas iš jų – lytinių nusikaltėlių registro projektas”, – sako R. Karbauskis.

Jo teigimu, Seimas turi nedelsiant priimti visus būtinus įstatymus, kad būtų apsaugoti šalies vaikai. Šis projektas suderintas su visomis institucijomis ir yra laukiamas.

„Pastarųjų savaičių įvykiai rodo, kad pedofilijos atvejų daugėja, todėl delsti negalima ir būtina imtis visų reikalingų priemonių“, – teigia LVŽS pirmininkas.

Ramūno Karbauskio valdomo „Agrokoncerno“ vadovai žiniasklaidai atskleidė, jog grupės įmonės valdo apie 22 tūkstančius hektarų žemės. Bet tiesa yra ir tai, kad į minimus 22 tūkstančius hektarų nėra įskaičiuota nematoma artimiausių Karbauskio giminaičių imperija, valdanti didelius žemės plotus.

LRS inf.