Tai jeigu mokyklose taip, tai gal ir nuteistiesiems leis rinktis – su kokia lytimi jie norėtų sėdėti kalėjimuose?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-05-20 10:28:45, skaitė 3221, komentavo 0

Tai jeigu mokyklose taip, tai gal ir nuteistiesiems leis rinktis – su kokia lytimi jie norėtų sėdėti kalėjimuose?

Vieno prasčiausių pastarojo šimtmečio prezidentų – B.Obamos valdomose JAV tolerastinis marazmas lipa per kraštus. Kitaip, kaip ideologiškai sąlygotu idiotizmu to nepavadinsi:

„…JAV prezidento Baracko Obamos administracija išleido „gaires“ visoms valstybinėms šalies mokykloms, kuriose nurodoma, kad jos turi leisti vienos lyties asmenims naudotis kitos lyties asmenų dušais, persirengimo kambariais ir tualetais, nes kitaip rizikuoja prarasti valstybinį finansavimą.

Bendrame Švietimo ir Teisingumo departamentų laiške teigiama, jog mokiniams, kurie laiko save translyčiais, turi būti leista naudotis jų „lytinę tapatybę“ atitinkančiais viešaisiais tualetais, dušais ir persirengimo kambariais.

Jeigu vaikas teigia esąs kitos lyties nei jo biologinė lytis, mokyklos įpareigojamos tai priimti ir elgtis atitinkamai kaip su tos lyties, kurios jis sakosi esąs, asmeniu. Tai įvardijama kaip sąlyga, kad būtų gaunamas valstybinis finansavimas.

Laiške taip pat teigiama, jog vienos lyties asmenims, jei jie to nori, turi būti leidžiama bendrabutyje pasilikti nakvoti su kitos lyties asmenimis.“

—————–

Krito į akis JAV Teisingumo ministerijos prisidėjimas prie šio absurdiško keisto dokumento.

Logiška būtų tikėtis, kad analogiškos Gairės bus suformuotos ir JAV įkalinimo įstaigoms, leidžiant nuteistiesiems patiems apsispręsti dėl savo genderio ir pagal tai apgyvendinti juos su atitinkamos lyties kaliniais.

Hmm, sakau, gal tikrai moterų kalėjimų gyventojos nebus itin nelaimingos, kai pas jas pradės siųsti visokius užsikačialinusius dvimetrinius negrus su pričindalais iki kelių, teismo metu uždeklaravusius savo moterišką savijautą?

Žinoma, maskulinistinėms lesbietiems bei idėjinėms feministėms, pasijutusioms vyrais, pastarųjų kalėjimuose gali ne taip gerai sektis, kaip aukščiau minėtu atveju.

Žiū, netolerantiški ir genderiškai nesusipratę kaliniai gali nepripažinti jų genderinio pasirinkimo bei išnaudoti jų prigimtinę lytį pačiais nepadoriausiais būdais ir pro visus galus.

Vienžo, panašu, kad JAV ir Vakarų pasaulio laukia smagūs laikai. Jeigu Demokratų partijos valdymas toje šalyje nenutrūks per artimiausius rinkimus.

Šaltinis

Blogeris Zeppelinus

harmonio.net