Bet kuriuo atveju Rusija tokia, kokia yra dabar, tikrai išnyks.

Autorius: Wolf Stoner NV Rusijos korespondentas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2024-03-26 03:16:00, skaitė 829, komentavo 12

Bet kuriuo atveju Rusija tokia, kokia yra dabar, tikrai išnyks.

Civilizacijos aklavietė, 2 dalis

pateikė Wolf Stoner
NV Rusijos korespondentas

DABAR apsvarstykime kai kurias Vladimiro Putino pastabas jo neseniai pasakytoje kalboje, skirtoje naujųjų teritorijų aneksijai. Kremliaus strategai yra pajėgesni nei jų kariškiai. Ypatingą vertę turi Putino panaudoti istoriniai pavyzdžiai, kaip Amerika bereikalingai panaudojo perteklinę jėgą Antrojo pasaulinio karo pabaigoje. Tai padeda sugriauti esamą visuomenės suvokimą apie tą karą. Jis paminėjo sąjungininkų bombonešių beprasmišką Drezdeno ir Hamburgo naikinimą ir netgi atkreipė dėmesį į faktą, kad Vokietija ir Japonija ir šiandien tebėra Amerikos okupuotos. Niekada anksčiau tokio ūgio politikas nedrįso prisiliesti prie šios šventos pasaulinės sistemos po Antrojo pasaulinio karo karvės. Dėl nuolatinės Vokietijos okupacijos niekas niekada neturėtų abejoti. Šia pastaba aiškiai buvo siekiama įgyti platesnį vokiečių palaikymą ir sumenkinti jų vidinį antirusišką sutarimą. Ir tai tikrai veiks. Daugiau nei 80 metų nė vienas šalies vadovas nėra pasakęs nieko panašaus. Jis tikrai bus vertinamas tarp Vokietijos nacionalinių sluoksnių.

Kad ir kokie naudingi būtų šie kišimai į globalistų snukį, niekada neturėtume būti apgauti dėl tikrųjų jų naudojimo priežasčių. Akivaizdu, kad Putinas nėra skatinamas jokio nuoširdaus susirūpinimo vokiečių ir kitų pavergtų tautų likimu, o siekia išskirtinai sumenkinti esamos Vakarų politinės santvarkos teisėtumą. Nepaisant to, tai yra mūsų rankose. Pats faktas, kad neteisėtos Vokietijos okupacijos klausimas buvo iškeltas tokiu aukštu lygiu, neabejotinai sukels tolesnių atgarsių bangų Europos visuomenėje. Putinas ir jo sistema, nors ir yra tik Kinijos marionetės, padarė daugiau, kad būtų sugriauta tvarka po Antrojo pasaulinio karo, nei bet kuri kita jėga pasaulyje. Šiuo atžvilgiu turime visapusiškai paremti jų veiksmus (kalbant apie palaikymą turiu omenyje ne visuomenės palaikymą, o tylų pritarimą jų žlugdantiems veiksmams; niekada neturėtume viešai stoti į tokius kaip Putinas; tokios asmenybės tam per daug toksiškos; ypač skaudėtų ilgainiui visi tie, kurie dabar palaiko Putiną).

Iš tiesų svarbu yra tai, kad abi pusės – Kremlius ir Vakarai, siautėdami kovoje, pradeda atskleisti viena kitos praeities nusikaltimus – taip padeda nuversti nuo sosto anksčiau tikėta „paaukštinta moraline pozicija“ Antrojo pasaulinio karo atžvilgiu. Vakarų politikos apžvalgininkai net CNN ir kitose populiariose žiniasklaidos priemonėse pradėjo minėti didžiulius Raudonosios armijos žiaurumus Antrojo pasaulinio karo metu prieš Europos civilius. Ši tema niekada nebūtų iškilusi įprastomis politinėmis aplinkybėmis. Tačiau dabar, norėdami delegitimizuoti visą Rusijos politinę sistemą, Vakarai pradėjo naudoti visas turimas priemones. Taigi, matome, kad situacija vystosi geriausiu įmanomu keliu; buvę Antrojo pasaulinio karo sąjungininkai griauna savo sistemų reputaciją. Ir šis procesas nėra lengvai kontroliuojamas žydams ar kitiems apsisprendusiems pasaulio valdovams. Priešiškumas tarp Rusijos ir Vakarų Europos neabejotinai didės ir neabejotinai sukels dar daugiau kaltinimų ir nešvaraus istorinio palikimo atskleidimo. Dėl to abi pusės griauna oficialų Antrojo pasaulinio karo mitą ir padeda mums skleisti tiesą. Matydama šį nuolat didėjantį skirtumą tarp skirtingų to karo interpretacijų, platesnė visuomenė praras beveik religinę baimę šia tema.

Apskritai tiek Kremlius, tiek Vakarai daro viską, kad išardytų esamą geopolitinę pusiausvyrą, net jei Vakarai teigia kovojantys už jos išsaugojimą (taip pat, kaip ir Churchillis, skatinamas noro „išgelbėti Britanijos imperiją“. “, buvo pagrindinis jo žudikas).

Aklavietė, iškilusi dėl oficialios Rusijos įvykdytos Ukrainos žemių aneksijos, sukuria kokybiškai kitokią situaciją Europoje. Viena vertus, Rusija atmetė sau bet kokią galimybę dabar atsitraukti; ir, kita vertus, Vakarai negali priimti šio persitvarkymo jokiu būdu neprarasdami savo pasaulinės pozicijos. Todėl karo veiksmai tikrai taps intensyvesni. Vyriausybinės priemonės Rusijos vidaus kontrolei įtvirtinti rodo augantį ryžtą kovoti iki galo. Ukraina ir kitos Rytų Europos šalys remiasi Amerikos karine galia, o Rusija – Kinijos ekonomikos milžine. Todėl visos prielaidos visuotiniam pasauliniam karui yra sukurtos. Ir jei taip atsitiks, mažai tikėtina, kad toks karas apsiribotų įprastine ginkluote. Rusija negali išlaikyti savo aneksuotų teritorijų, galiausiai nepanaudojusi taktinių branduolinių ginklų. Ir jei jis jais naudojasi, visa įvykių grandinė tampa nenuspėjama.

Jei Amerika visiškai įsipareigoja šiam karui, Kinija tikrai padidins savo pagalbą Rusijai ir tam tikru momentu įsitrauks į konfliktą. Greičiausiai Kinija įves savo karius į Rusiją, kad „apgintų Rusijos teritoriją nuo Amerikos agresijos“. Šis žingsnis išspręstų daugybę Kinijos problemų. Tai veiksmingai pašalintų Rusijos istorinį veiksnį ir atvertų kelią laipsniškam visų Rusijos teritorijų prijungimui prie didžiosios Kinijos imperijos; tai sunaikintų visus amerikietiškus Kinijos „strateginio apsupimo“ planus. Didžiosios Eurazijos sausumos dalies kontrolė panaikina bet kokius išorinės blokados bandymus. Kinija taptų neįveikiama geopolitine prasme.

Akivaizdu, kad Amerika negali leisti, kad tai įvyktų. Leisti Kinijai praryti Rusiją yra tolygu pralaimėjimui pasaulinėje kovoje už dominavimą. Todėl masinis Kinijos kariuomenės įėjimas į Rusiją neabejotinai sukels Vakarų reakciją. Greičiausiai Rusijos teritorija taptų pagrindiniu Kinijos ir Vakarų karo teatru.

Kuo toks karas baigsis, nuspėti labai sunku. Labai mažai tikėtina, kad Amerika dabartinėmis sąlygomis galėtų užkirsti kelią Tolimųjų Rytų ir Sibiro absorbcijai Kinijai. Kovų svorio centras neabejotinai bus europinė Rusijos dalis, o didžiąją Vakarų sausumos pajėgų dalį tikrai sudarys Europos armijos. Šis karas ilgainiui galėtų būti išspręstas su fronto linija kažkur Europos Rusijos viduryje (arba arčiau Ukrainos ir Baltijos valstybių sienų, arba arčiau Volgos ir Uralo kalnų). Bet kuriuo atveju Rusija tokia, kokia yra dabar, tikrai išnyks.

Beveik neabejojama, kad Kinijos visuomenė atlaikys šį pasaulinį karą. Ji etniškai monolitinė ir pripratusi prie atšiaurių gyvenimo sąlygų. Vienintelis būdas sunaikinti Kiniją – panaudoti tūkstančius branduolinių galvučių prieš jos gyventojų centrus. Tokiu atveju kilusi suirutė gali nuversti centrinę vyriausybę, tačiau tokiu atveju kitų kariaujančių šalių ir jų kaimynų likimas taip pat keltų didelių abejonių. Dėl to atsirandantys nekontroliuojami gyventojų srautai ir pasekmės aplinkai labai stipriai paveiktų visą pasaulinę sistemą; mažai tikėtina, kad jis galėtų išlikti nepakitęs. Bet koks ribotas branduolinių ginklų panaudojimas prieš Kiniją tik sustiprintų jos ryžtą.

Priešingai, net ribotas branduolinių ginklų panaudojimas prieš JAV sukeltų užtikrintą socialinį žlugimą. Daugiakultūrė Amerikos visuomenė neabejotinai balkanizuosis po to, kai sistema praras socialinių procesų kontrolę ir nepajėgs suteikti rasinėms mažumoms tam tikros gerovės. Šios mažumos pradėtų kompensuoti savo maisto ir prekių trūkumą plėšdamos baltųjų gyventojus, kurie savo ruožtu būtų priversti kovoti už savo gyvybes. Todėl net kelios dešimtys branduolinių sprogimų didžiuosiuose Amerikos miestuose tikrai sukels socialinę žlugimą. Štai kodėl Amerika mažiausiai gali pradėti naudoti branduolinį ginklą. Iš visų pasaulinių veikėjų JAV mažiausiai gali atlaikyti branduolinių sprogimų pasekmes.

Rusijos, kaip nepriklausomos pasaulinės veikėjos, vaidmuo tikrai mažės su kiekvienu mėnesiu. Jei Kinija nuspręs, kad branduolinių ginklų naudojimas yra pateisinamas, ji įsakys Kremliui juos panaudoti. Kinijai būtų ideali situacija, jei Rusija ir JAV sunaikintų viena kitą. Tokiu atveju Kinija galėtų nesunkiai užimti didžiąją Rusijos dalį ir panaudoti ją kaip mineralinių išteklių bazę. Tai, kad jis būtų užterštas branduoline ir beveik netinkamas nuolatiniam gyvenimui, būtų laikomas privalumu, savotišku padidintu atsparumu nuo bet kokio išorės įsibrovimo. Ilgainiui branduolinė tarša išsisklaidytų ir visa teritorija būtų apgyvendinta kinais. Manau, kad Kinijos vadovybė visą situaciją vertina taip. Visiškai priešingai nei Vakarų politikai, kurie į įvykius žiūri išskirtinai iš rinkimų ciklo perspektyvos, Kinijos perspektyvą daugiausia lemia ilgalaikių tendencijų ir nuolatinių etninių interesų įvertinimas.

Tokia situacija yra dabar. Rusija buvo įtraukta į šį karą – karą, kuris yra paskutinis dalykas, kurio jai reikia.

Amerika buvo priversta reaguoti ir nukreipti savo pajėgas į Europą. Kinija manipuliuoja stygomis, stebi vykstančius įvykius ir ruošiasi panaudoti situaciją savo strateginiu pranašumu. Jos perspektyvos neabejotinai plinta toli už Taivano klausimo. Taivanas bus lengvai okupuotas, kai Amerikos karinis veiksnys nustos būti aktualus.

Visas šis vaizdas baltųjų rasei atrodo labai niūrus, jei žiūrima įprastu požiūriu. Tačiau jei į šiuos įvykius pažvelgtume kitu kampu ir ieškotume galimybių, o ne sielotumėmės dėl daugybės artėjančių nelaimių, situacija atrodo daug žadingesnė. Kaip sakiau, pasauliniais įvykiais negalima lengvai manipuliuoti. Faktas, kad šiuolaikinė civilizacija yra techniškai daug sudėtingesnė nei buvo prieš 80 metų, kartu su tuo, kad Žemės gyventojų skaičius yra tris kartus didesnis nei tada, leidžia daryti išvadą, kad artėjantis pasaulinis karas tikrai bus daug mažiau valdomas. nuspėjamas nei Antrasis pasaulinis karas.

Labai abejoju, ar po šio pasaulinio karo pasaulis išliks tos pačios bankininkų sąjungos valdomas; tai labai mažai tikėtina. Kinijos pasaulinio dominavimo pavojus, nors ir bauginantis pats savaime, neturėtų būti pervertintas. Taip, jei situacija leistų, kinai pašalintų kiekvieną skirtingos rasės žmogų. Tai būtų visiškai normalu ir natūralu. Tačiau pasaulis veikia kitaip. Abejoju, kad jie turės galimybę pasiekti šį tikslą, nes jų rankose teks daug skubesnių užduočių – pavyzdžiui, kovoti su Indija, arabais ir kitomis Azijos gentimis. Šios nebaltosios masės nuolankiai nepritartų Kinijos pasaulinės diktatūros. Mirtingoji kova, kuri kiltų tarp nebaltųjų genčių (įskaitant Lotynų Amerikos mišrūnus), žiaurumu tikrai pranoks viską, kas kada nors nutiko stebimoje istorijoje. Pasaulio gyventojų perteklius būtų pašalintas po kelerių šios kovos metų. Tuo tarpu baltieji likučiai, klaidžiojantys branduolinių ginklų nuniokotose Europos dykvietėse, galėtų susijungti į kažką nuoseklaus ir galinčio ginti savo kolektyvinius interesus. Natūralios atrankos veiksniai vėl veiks, kad išgrynintų baltąsias mases.

Tada nebus jokios galimybės likti neutraliam. Tu arba kovosi, arba mirsi. Jokių nemokamų dalykų, jokio pasigailėjimo silpnumui ir bailumui. Pradėtų vėl atsirasti pirminis baltasis tipas, išstumdamas baltuosius, kurie taip vyravo dekadentinėje epochoje.

Todėl ši gresianti, atrodytų siaubinga ir viską deginanti pasaulinė katastrofa gali tapti gelbstinčiu įvykiu Baltajai rasei.

Neįmanoma numatyti tikrosios įvykių grandinės. Tačiau galima įžvelgti pagrindinę įvykių logiką. Šios logikos supratimas padeda mums pamatyti, kas bus ateityje.

Galbūt dabartinis vykstantis karas atsidurs aklavietėje po karinės aklavietės. Galima būtų surengti kažkokias netvirtas korėjietiško stiliaus paliaubas. Tačiau mažai tikėtina, kad toks susitarimas išsilaikytų ilgai, nes visos pagrindinės konflikto priežastys liktų nepaliestos ir paskatintų priešingas puses atnaujinti kovą, kai pasitaikys galimybė. Taip, mūšio linijos gali būti užšaldytos, bet ne ilgiau nei kelerius metus. Atsinaujinusio konflikto mastas padidėtų. Todėl, nepaisant to, ar artimiausiais mėnesiais bus sudarytos laikinos paliaubos, tikėtina, kad kada nors šis karas peraugs į pasaulinį karą. Daugybė pasaulinių problemų, susikaupusių po Antrojo pasaulinio karo, išaugo tiek, kad taikus sprendimas nebeįmanomas. Atskleidžiama visa supuvusi pasaulinės sistemos po Antrojo pasaulinio karo prigimtis; visi gali tai pamatyti. Pasaulis negali likti toks, koks buvo; ji turi pasikeisti; ir šis pokytis turi būti radikalus.