Remigijus Žemaitaitis: Konstitucinio Teismo kvailystės I dalis

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-26 14:48:00, skaitė 808, komentavo 11

Remigijus Žemaitaitis: Konstitucinio Teismo kvailystės I dalis

Konstitucinis Teismas - korumpuotas, šališkas ar teisinis beraštis?

Bankrutavusi teisinė valstybė.

Spręskite patys, o dabar pradedam teismo sprendimo analizę.

“Kartu Konstitucinis Teismas pažymėjo, kad Seimo nario R. Žemaitaičio pasisakymuose išdėstyti teiginiai, kuriais demonstruojama neapykanta tautiniu pagrindu išskiriamai asmenų grupei, dėl ypatingo Seimo nario, kaip renkamo, Tautai atstovaujančio asmens statuso, Seimo nario R. Žemaitaičio žinomumo, taigi ir galimybės pasiekti didelę skaitytojų auditoriją, taip pat dėl interneto, kaip visuomenės informavimo priemonės, ypatumų, t. y. galimybės neribotą laiką peržiūrėti informaciją, ja dalytis ir komentuoti, buvo paskleista itin greitai ir daugeliui žmonių”

Esu kaltinamas “demonstruojama neapykanta tautiniu pagrindu išskiriamai asmenų grupei” “Seimo nario R. Žemaitaičio žinomumo, taigi ir galimybės pasiekti didelę skaitytojų auditoriją, taip pat dėl interneto, kaip visuomenės informavimo priemonės, ypatumų, t. y. galimybės neribotą laiką peržiūrėti informaciją, ja dalytis ir komentuoti, buvo paskleista itin greitai ir daugeliui žmonių”

Panašu, kad teisiniai beraščiai greitai pramuš dugną. Teismo posėdžio metu pateikiau video įrašą, kuriame Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkė F. Kukliansky, duodama intervių lrytasTV, kurios žiūrimumas arti 300.000, kai mano žiūrimumas ir skaitomumas tik 24.000, pasako “labai atvirai, KAD ŽYDAI NEKENČIA LIETUVIŲ LABIAU, NEGU LIETUVIAI ŽYDŲ”!

STOP STOP STOP!!!

Paklausom įrašą Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkės F. Kukliansky ir dar kartą paskaitome, Konstitucinio šališkų teisėjų argumentų ir palyginimo.

https://youtu.be/Mfrf3bZBnw4

Dabar siūlau atlikti teismo argumento analizę.

Jeigu aš kaltinamas, kad “demonstruojama neapykanta tautiniu pagrindu išskiriamai asmenų grupei”, tai kokiai grupei DEMONSTRUOJA NEAPYKANTĄ F. KUKLIANSKY TAUTINIU PAGRINDU - PONE F. KUKLIANSKY DEMONSTRUOJA NEAPYKANTĄ LIETUVIŲ TAUTAI. Sakydama, kad Lietuvos žydai labiau nekenčia lietuvių, nei lietuviai žydų.

Antroje sakinio dalyje, Konstitucinis Teismas sako, kad “R. Žemaitaičio žinomumo, taigi ir galimybės pasiekti didelę skaitytojų auditoriją, taip pat dėl interneto, kaip visuomenės informavimo priemonės, ypatumų, t. y. galimybės neribotą laiką peržiūrėti informaciją, ja dalytis ir komentuoti, buvo paskleista itin greitai ir daugeliui žmonių”.

F. Kukliansky turėdama didžiulį žinomumą tarp politikų, ambasadorių, šališkų teisėjų, bei duoda intervių per lrytasTV, kurios žiūrimumas 300.000 ir daugiau, jos intervių patalpintas www.youtube.com (https://youtu.be/JsikZtEdQto?t=614 - nuo 10 minutės) platformoje, galimybės neribotą laiką peržiūrėti informaciją, ja dalytis ir komentuoti, buvo paskleista itin greitai ir daugeliui žmonių.

Spręskite patys kokį Konstitucinį Teismą turime, t.y. korumpuotą, šališką ar teisinį beraštį, kai eina kalba apie susidorojimą su opozicijos nariais.

Dabar labai svarbu dalintis tokio pobūdžio informacija, kad kuo daugiau žmonių galėtų perskaityti ir susipažinti su tokiais teisiniai absurdais.

Apie eileraštuką, KGB, NKVD, NKGB bus pateikta kituose komentaruose, su video ir dokumentine medžiaga, kuri vėliau virs į knygą.