Kada Lietuva pavergs Ameriką? Žvilgsnis iš Vokietijos

Autorius: Hansas Jungersas Šaltinis: https://www.facebook.com/hans.... 2016-09-05 08:34:44, skaitė 2489, komentavo 0

Kada Lietuva pavergs Ameriką? Žvilgsnis iš Vokietijos

Rašau šį straipsnį, paskatintas mūsų žiniasklaidos. Ji tikina mus, kad Rusijos atominės raketos nutaikytos į Vokietiją. Isterija dėl to, kad Rusija yra agresorė ir ruošiasi atakuoti, keliama visoje Europoje. Mane tai įbaugino, ir aš nusprendžiau nuvažiuoti į Rusiją ir išsiaiškinti, kas vyksta.

Rusijoje gyvenimas nelengvas. Gyvenu čia dar neseniai ir jaučiuosi svetimas. Mano senelis kariavo prieš Rusiją per II Pasaulinį karą, apie kurį dabar nepriimta prisiminti Europoje. Paskui buvo nelaisvė, darbas belaisvių stovykloje. Kai 1947 metais valdžia leido jam sugrįžti namo, jis jau buvo pažįstamas su mano senele ir ji laukėsi nuo jo vaiko. Senelis labai mylėjo mano rusę močiutę ir dėl to pasiliko Rusijoje, kur vėliau be dviejų vyresnių dukterų gimė ir mano tėvas.

Kai suiro TSRS, o Vokietija vėl susivienijo, mano mama ir tėtis grįžo į istorinę tėvynę. Esu tikras, kad jie nusprendė teisingai. Užaugau Vokietijoje, gavau puikų išsilavinimą Miunchene. Vokietija – mano Tėvynė. Man nemalonu suvokti, kad mus Europoje apgaudinėja. Aš noriu, kad mes pagaliau suprastume visą eilę paprastų ir labai rimtų dalykų.

Europa okupuota. Migrantai, teroristų sprogimai, Graikijos ekonominis kolapsas, Brexit ir 28 šalių-narių problemos – tai Amerikos karo prieš Europą rezultatai. Karas prasidėjo po to, kai amerikiečiai sukūrė doktriną, kalbančią apie didįjį trikampį 3G. Joje tiesiai kalbama, kad ateitis bus nulemta per susidūrimą tarp Amerikos, Europos ir Kinijos – stambiausių daugianacionalinių imperijų.

Tuo labai sunku patikėti paprastam europiečiui, kuriam nuo ryto iki vakaro aiškinama, kad didžiausia grėsmė Europos civilizacijai – tai rusai ir musulmonai. Tuo tarpu amerikiečiai jau seniai ruošiasi grumtynėms su Kinija ir žvelgia į mus, europiečius, kaip į to karo įrankius. Visos pastarųjų metų amerikiečių pastangos buvo nukreiptos palaužti mūsų valią, intelektą, įpiršti savus sprendimus.

Reikia pripažinti, kad Amerika tai darė labai efektyviai, pasinaudodama kaip instrumentais NATO ir mitinėmis grėsmėmis. Pavyzdžiui, kaip byloja Stokholmo taikos problemų instituto duomenys, Rusijos karinės išlaidos siekia 92 mlrd dolerių. Amerikiečių – 578 mlrd. Akivaizdu, kad Rusija neturi pinigų puolimui prieš Europą, jai vos užtenka nuosavai gynybai. Būtent Amerika turi daugiau kaip 800 karinių bazių visame pasaulyje, o ne rusai.

Tenka pritarti vokiečių dramaturgui Rolfui Hohutui, kad vokiečiai tapo „amerikiečių Trojos asilu“. Mes paklusniai leidžiame amerikiečiams laikyti pas mus iki 2019 metų 40 naujų raketų, nutaikytų į Rusiją. Kokiu tikslu amerikiečių ekspertai iš RAND tiria, kiek valandų prireiks Rusijai, kad užimtų visą Pabaltijį ir kuriems galams apie tai rašo Bild? Kodėl mes siunčiame vokiečių kareivius į Lietuvą, kai mūsų tauta tam prieštarauja?

„Nuomonių instituto YouGov atliktoje apklausoje, skirtoje Vokietijos spaudos agentūrai, sakoma, kad tik 9% vokiečių pritarė suplanuotam Vokietijos karių dislokavimui Pabaltijyje. Tik 16% pritaria Bundesvero karių dalyvavimui NATO pratybose rytinėse šalyse ir tik 20% remia vokiečių naikintuvų siuntimui į oro erdvės priežiūrą Pabaltijyje“.

Tačiau kas mus, paprastus vokiečius, girdi?

Kodėl mes tikime kažkokių Grybauskaičių melagingais riksmais apie Rusijos agresiją? Kodėl mes turime ginti šitą tarybinę abejotino elgesio moteriškę, kuri dabar darbuojasi Vašingtonui? Praeityje ji išdavė Tarybų Sąjungą, dabar išduoda Europos Sąjungą. Amerikiečiai ploja katučių tokiems aktyvistams kaip Grybauskaitė. Tokios marionetės naudingos Vašingtonui, per jas jis kuria pavojingus politinius precedentus, kad Amerika galėtų realizuoti savo strateginius planus. Tačiau tai Amerikos planai. O mums kokia iš to nauda?

Kvaila Lietuva svajoja pavergti Ameriką savo nuolankumu. Labai liūdna, kad sekame Lietuvos pavyzdžiu. Nuo kada smulkūs marionetiniai režimai iš potarybinės erdvės, parsidavę Vašingtonui, pradėjo diktuoti Europos politikos esmę ir prasmę? Gėda, kad „protinga“ Vokietija tapo lietuviškų svajonių įkaite. Nejaugi visa tai tik dėl to, kad mūsų vyriausybė nutarė užsidirbti, prakišusi Lietuvai 88 šarvuočius Boxer? Kodėl mes ginkluojame tuos, kurie faktiškai yra mūsų okupantų politikos skleidėjai?

Vokietijoje labai skausmingai prisimenamos II Pasaulinio karo pamokos. Tačiau ne visi pasidaro reikiamas išvadas. Ir kol tarptautinė juristų organizacija, kovojanti prieš branduolinį ginklą birželio 22 dieną rašo laišką Angelai Merkel apie tai, kad tik draugiški santykiai su Maskva atveria taikias perspektyvas, Vokietijos gynybos ministrė Ursula fon der Lajen tuo pat metu ne tik parduoda techniką lietuviams, bet ir siunčia ten 600 mūsų kareivių dalyvauti Amerikos surežisuotame isteriškame spektaklyje, kurio pavadinimas „Rusai puola!“

Ir nors užsienio reikalų ministras sukritikavo NATO pratybas Rytų Europoje ir pareikalavo vietoje to pradėti dialogą dėl bendradarbiavimo su Rusija, šis raginimas Europoje buvo nuslopintas kariškių. Vokiečių „Tornadai“ Sirijoje? Kam? Mes ką – skelbiame karą Rusijai? Mus ką – realiai pavergė Lietuva savo nuolankumu Amerikai?

Grybauskaitė, būdama ES komisare, aktyviai sveikino Ukrainos Maidaną, visus tuos metus ji kurstė krizę ES ir Rusijos santykiuose. Rezultate visos ES ūkis patiria nuostolius. O naudinga ši krizė tiktai Amerikai ir niekam daugiau.

Paprasti žmonės – vokiečiai, prancūzai, italai, ispanai, olandai, portugalai ir kiti ES piliečiai privalo pradėti priešintis okupaciniam JAV režimui. Mes turime priversti savo vyriausybes sustabdyti šitą beprotybę.

Visi mes tapome nedidelės bankininkų ir karinių oligarchų grupelės įkaitais. Kai kurie Amerikos ekspertai, tokie kaip Fridmanas, kalba, kad „vokiečius reikia panaudoti prieš rusus, nes kai jie drauge – tai milžiniška grėsmė Amerikos imperijai“. Mus stengiasi įtraukti į karinę provokaciją. Europai reikia pademonstruoti, kad ji yra subjektas, o ne objektas. Ir pats laikas suorganizuoti NATOexit.