Amerika kuria naują žmonių rasę – MENĄ

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/amerika-kur... 2016-10-23 03:41:49, skaitė 3292, komentavo 0

Amerika kuria naują žmonių rasę – MENĄ

Prezidentas Obama nutarė garsiai trenkti durimis prieš palikdamas Baltuosius rūmus. Administracija neseniai paskelbė dokumentą, kuriame siūloma įvesti naują žmonių rasinę kategoriją – MENA. Naujai rasei turėtų priklausyti Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos gyventojai, nepriklausomai nuo jų tikėjimo, kas ir atsispindėjo naujos rasės abreviatūroje (MENA – Middle East North Africa).

Naujai rasinei kategorijai priklausys visi žmonės iš regiono, kuris driekiasi nuo Maroko iki Irano, tame tarpe Sirijos ir koptų krikščionys, o taip pat Izraelio žydai ir kitos religinės mažumos.

Apie tai su susižavėjimu ir gausiais teigiamais komentarais praneša demokratų ruporas laikraštis USA Today. Naujos rasinės kategorijos sukūrimas teisinamas sunkumais, susijusiais su JAV piliečių, išeivių iš to regiono, identifikacija. Straipsnyje išvardinami gausūs pranašumai, kuriuos duos nauja rasinė kategorija arabams, žydams, Artimųjų Rytų krikščionims ir kitiems išeiviams iš regiono.

O vėliau numatomas valstybių, tautybių ir religijų išnykimas teritorijoje, kurioje išsidėsčiusios tokios šalys kaip Alžyras, Egiptas, Izraelis, Sirija, Irakas, Turkija ir Persų įlankos valstybės.

Europai šis sprendimas, jeigu jį įgyvendins, baigsis tuo, kad europiečius visiškai asimiliuos naujoji rasinė kategorija. Ir tai visiškai atitinka ES ir naujos europietiškos rasės kūrėjų planus.

Kiek šis sprendimas patenkins arabų musulmoniškas šalis, Turkiją ir ypač Izraelį? Reikia manyti, kad absoliučiai nepatenkins. Ypač žydus, kurie labai neigiamai žvelgia į bet kokią asimiliaciją, tiek rasinę, tiek religinę.

Realizavus šį planą, planetai gresia naujas kruvinas karas, kadangi JAV elitas nemėgsta atsisakyti savo strateginių planų, o šio plano įgyvendinimui bus pasitelkta visa Amerikos karinė, politinė, ekonominė ir informacinė galia.