G. Landsbergis: Netikėkite šituo propagandiniu laikraščiu ir jame rašančiais prorusiškais apžvalgininkais

Autorius: Gabrielius Landsbergis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-11-17 20:02:28, skaitė 12918, komentavo 8

G. Landsbergis: Netikėkite šituo propagandiniu laikraščiu ir jame rašančiais prorusiškais apžvalgininkais

Gerbiami Lietuvos žmonės, tikiuosi ši mano žinia Lietuvai bus išspausdinta. Tai išskirtinis straipsnis, kurį rašau prorusiškam, Kremliaus finansuojamam portalui. Rašau iš nevilties, ir mano širdis plūsta krauju po Audriaus Bačiulio retorikos man. Audrių Bačiulį laikiau doru žmogumi, o šis ėmė ir parsidavė už 2000 eurų Lietuvos Dienos portalui. Parsidavė kaip Judas už skatikus, išdavęs Jėzų Kristų. 

Iš tikro istorija visai ne tokia, kokią bandė nupiešti Audrius Bačiulis. 

Taip, tai tiesa, kad mano senelis, profesorius Landsbergis prieš kelias dienas skambino Audriui Bačiuliui, ir už mano pakonsultavimą 10-15 minučių pasiūlė 10 eurų ir kelis bokalus alaus. Taip, tai gero tono ženklas, žinant, kad Audrius labai mėgsta alų, ir yra artimas mūsų partijai. Bet jis užsiprašė 100 eurų. 100 eurų už draugišką pasišnekučiavimą prie kavos!!!

Kas mane pažįsta visi puikiai žino, kad nevartoju alkoholio, nevalgau mėsos, esu vegetaras, o ir mėsos valgyti man neleidžia religija, kadangi esu Jehovos liudytojas. Buvau doras Romos katalikas, bet prieš metus nors ir kaip žmona Austėja prieštarauja perėjau pas Jehovos liudytojus. Tai ypač taiki religija, todėl tapau žaliavalgis, maitinuosi tik salotomis, ir visokiomis sriubomis, ir žinoma geriu daug kavos. 

Aš labai myliu Lietuvą ir tos kalbos, kad aš tapau Konservatorių partijos pirmininku dėka giminystės su Lietuvos Laisvės Pribuvėju, yra paprasčiausias pavydas sklindantis iš mano kolegės Bilotaitės lūpų. Taip mes labai labai senai, kai man buvo 14 metų trumpai draugavom su Agne Bilotaite, bet būdamas 16-os susipažinau su dabartine žmona Austėja, septyniolikos sužinojau, kad tapsiu tėčiu ir po kelių mėnesių jau supavau pirmajį savo kūdikį. Audriaus Bačiulio kritika yra paprasčiausias pavydas man, kad turiu daug vaikų, ir jų dar daugiau turėsiu, o per 10 metų ketinu aplenkti ir patį Vidą Antonovą. 

Mane taip pat įskaudino Audriaus Bačiulio pasityčiojimas iš Lietuvos kariuomenės, atseit arkliais ginkluota Lietuvos kariuomenė puls Rusų prieštankines pozicijas su Berdano šautuvais.

Pabrėšiu. Visų pirma arklius kariuomenėje naudoja ir anglai, ir ne tik kariuomenėje, bet ir policijoje. Ponas Bačiulis yra atsilikęs nuo gyvenimo, nėra buvęs Anglijoje ir nematė, kaip ant dailiai nuaugusių žirgų patruliuoja Anglijos policininkai. Tai viena

Antra yra tai, kad naudoti arklius yra ekologiška. Reikia rūpintis gyvūnais, taip pat benamiais šuniukais, kačiukais. Reikia mylėti gamtą, surinkti arklių atliekas gatvėje, taip pat reikia ir išnaudoti tam skiriamas Europos struktūrinių fondų lėšas. Labai daug mano kolegų stažavosi pagal Erasmus programą Graikijoje, Ispanijoje ir ten perėmė tų šalių geriausią praktiką, kaip elgtis jeigu kariuomenės arklys pasibaido, arba kyla negerų minčių matant tau vadovaujančią ir komanduojančią leitenantę. 

Man yra visiškai nesuprantama kai Lietuvos kariuomenėje toleruojama nelygybė. Turi būti pusė moterų ir moterys turi atlikti vieną atsispaudimą, o vyrai 50, nes moteris yra silpnesnė. Matėte reportažą iš Kauno, kaip keli chuliganai užpuolė statybininkus ir gavo atkirtį, o tuo metu atvyko policijos patruliai, policininkas ir policininkė. Ir skaitytojai piktinosi, kad policininkė tik žiūrėjo ir nieko nedarė. Tai teisingai ir darė, nes tam ir yra porininkas policininkas, kuris sutramdytų nusikaltėlius!

Policijoje turi būti ne tik pusė merginų. Turi būti ir trečdalis gėjų, lesbiečių, o ateityje turės būti ir juodaodžių ir musolmonų, nes viskas turi būti pagal Hilary Clinton metodiką. Visa tai ne mano sugalvota, o Švedijoje ilgą laiką gyvenusios mano žmonos, socialinės mokslų daktarės ir Mortos mokyklėlės įkūrėjos Austėjos Landsbergienės moksliškai įrodyta tiesa. 

Na ir kas, kad amerikiečiai išsirinko Donaldą Trumpą, kurį taip dievina parsidavėlis Bačiulis. Aš ir mano kolegė, krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė esame įsitikinę, kad Putino chunta mus greitai užpuls ir mes turėsime gintis. Turite vyrai ir moterys eiti tarnauti į kariuomenę. 

Tiesa, aš tarnauti negaliu, nes tam esu jau per senas, o ir kaip atrodys, jeigu aš eisiu tarnauti į kariuomenę?

Lietuvos žmonėms manęs reikia politikoje.

Visiems Lietuvos Dienos skaitytojams noriu pasakyti viena. Netikėkite šituo propagandiniu laikraščiu ir jame rašančiais tokiais prorusiškais apžvalgininkais, kaip Audrius Bačiulis, Artūras Račas, Vygantas Kelertas. Tai yra prorusiški parsidavėliai, kaip ir pats redaktorius Laurynas Ragelskis ir visa gausiai finansuojama Kremliaus šutvė. Prie viso to dar prisidėjo ir Dviračio žinių scenaristas Haroldas Mackevičius, pasak kurio aš esu kone ketvirtas Austėjos Landsbergienės vaikas, reguliariai pasiunčiamas pasėdėti ant nusiraminimo kėdutės. 

Teisingai sakė kolegė Rasa Juknevičienė, kad Dviračio Žinios yra slaptas Putino projektas Lietuvoje. Nežinia ar šį mano tekstą išdrįs išspausdinti moralinių normų nepaisanti prorusiška Lietuvos Dienos redakcija, bet Audriui Bačiuliui Konservatorių partija užsidarė visiems laikams. Ta proga parašiau eilėraštį, skirtą visiems žmonėms palaikiusiems mane seimo rinkimuose:

Tėvyne dainų ir artojų,
Už ką tu mus šitaip baudi?
Į kokį džiaugsmingą rytojų
Per skausmą ir kraują vedi?

Iš kur šitas pyktis ir kerštas,
Tas melas vardan Lietuvos?
Kieno tas alsavimas karštas
Virš vaikiškos mano galvos?

Tėvyne, tu mano tėvyne,
Su kuo ir prieš ką tu eini?
Kodėl tu draskai man krūtinę
Ir ko tu taip ieškai many?

Jūsų premjeras širdyse, Gabrielius Landsbergis