Dž. Sorošas su liberaliaisiais milijardieriais rengia perversmą JAV

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/dz-sorosas-... 2016-11-19 10:58:25, skaitė 2602, komentavo 0

Dž. Sorošas su liberaliaisiais milijardieriais rengia perversmą JAV

Spekuliantas Džordžas Sorošas (George Soros), kaip teigiama JAV žinaisklaidoje, demaskuotas mokantis protestuotojams po 15 dolerių per valandą, kad šie rengtų protestus šalyje, kurie sudarytų įspūdį, jog iš tikro rinkimus laimėjo Hilari Klinton (Hillary Clinton), nors ši nepasiekė 270 reikalingų rinkikų balsų, o to reikalauja JAV įstatymai.

Taip pat paskelbta, kad Dž. Sorošas ir jo draugai liberalieji milijardieriai rengia karą prieš teisėtai ir demokratiškai išrinktąjį prezidentą Donaldą Trampą (Donald Trump), kad nuverstų jį dar iki priesaikos 2017 m. sausio 20 d. ir pabandytų destabilizuoti amerikiečių naciją.

Atviros visuomenės fondas (Lietuvoje jis veikė kaip Atviros Lietuvos fondas, ALF, kurio tinklalapyje Dž. Sorošas aiškiai deklaravo savo pažiūras: Mano filosofijoje atvira visuomenė yra pagrįsta tuo, kad mes visi veikiame, remdamiesi netobulu suvokimu. – red. past.) ir jam artimos grupės remia prieš D. Trampą nukreiptus renginius internete ir fizinėje realybėje.

Liberaliąją ideologiją ir spalvotąsias revoliucijas Dž. Sorošo apmokami ideologai diegė postovietinėse šalyse, ypač Albanijoje, taip pat Liberijoje, o pastaraisiais metais, po perversmo, Ukrainoje. Dž. Sorošo finansuojamas Ukrainos Tarptautinio atgimimo fondas (IRF) veikia nuo 1989 m., nuo tada jis Ukrainos nevyriausybinėms organizacijoms pervedė daugiau nei 100 mln. dolerių. Finansuotas ir maidanas, vykęs nuo 2013 m. iki 2014 m., kai buvo įvykdytas valstybinis perversmas, susipykta su Rusija.

Dabar Dž. Sorošas su vadinamojo Demokratijos aljanso (DA) milijardieriais organizuoja perversmą JAV.