A.Kubilius: R. Karbauskis labai nervuojasi atsakinėdamas į klausimus apie savo verslą Rusijoje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/rkarba... 2016-12-09 22:41:42, skaitė 2687, komentavo 0

A.Kubilius: R. Karbauskis labai nervuojasi atsakinėdamas į klausimus apie savo verslą Rusijoje


R. Karbauskio veidas persikreipia išgirdus bet kokį klausimą apie jo verslą Rusijoje. Nuotr. ve.lt

Konservatorius Andrius Kubilius pranešė, kad žaliųjų valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis pasižymi ypatingu nenoru detaliau pasakoti apie savo verslo, prekiaujant Rusijoje pagamintomis trąšomis, gimimą ir tokio verslo dabartinę būseną.

Pasak konservatoriaus, R. Karbauskis „į bet kokius klausimus, susijusius su šiuo verslu atsakinėja nervingai, vengdamas detalesnių paaiškinimų“.

„Po to, kai paskelbėme savo parengtą „Minkštąją Rusijos sulaikymo strategiją“, ir ją aptarėme įvairiuose viešuose seminaruose, vienintelis R. Karbauskis apskundė mūsų teiginius teismui, bandydamas įrodyti, kad tai yra šmeižtas.

Strategijoje lygiai taip pat atvirai buvome įvardinę ir kitas žinomas Lietuvos verslo grupes, kurios savo veikloje pasižymėjo panašiais bruožais kaip ir R. Karbauskio grupė, bet į teismą 2014 metais kreipėsi vienintelis R. Karbauskis.

Matyt jam, dėl jo ateities asmeninių politinių planų, labiausiai rūpėjo pasiekti, kad konservatoriai apie tai nebekalbėtų.

Bet teisme R. Karbauskis pralaimėjo: teismas nusprendė, kad mūsų teiginiai nėra šmeižtas“, - istorinius faktus priminė A. Kubilius savo naujausioje analitinėje analizėje „R. Karbauskis turėtų atsakyti į svarbius klausimus“.