Karabasas yra prieš Vytautą Landsbergį, nes jis visada buvo prieš vakarietišką Lietuvos kryptį

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/karaba... 2017-08-29 09:43:58, skaitė 878, komentavo 0

Karabasas yra prieš Vytautą Landsbergį, nes jis visada buvo prieš vakarietišką Lietuvos kryptį

screen-shot-2017-08-29-at-08-12-58.png
Karabasas (dešinėje). Nuotr. facebook.com

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko Vytauto Bako pavaduotoja, konservatorė Rasa Juknevičienė įsibėgėjančios diskusijos dėl Vytauto Landsbergio įprezidentinimo, išsakė savo nuomonę apie Karabasą – žaliųjų valstiečių lyderį Ramūną Karbauskį.

R.Karbauskis BNS penktadienį teigė asmeniškai tokio siūlymo nepalaikantis ir pabrėžė, kad tai išskirtinai V.Pranckiečio iniciatyva, nederinta su frakcija.

„Tikėtis, kad mūsų dauguma ar kokia nors dalis tikrai remtų šitą sprendimą, aš nebūčiau tuo tikras“, – BNS kalbėjo R.Karbauskis.

Ką veikė šis žmogus tada, kai Vytautas Landsbergis sunkiausiu laikotarpiu vadovavo šiai valstybei? 

Atsakymas. Ieškojo seno armėno Maskvoje. Kas padėjo surasti, Maskvos KGB archyvai turbūt neatsakys, tačiau Viačeslav Moiše Kantor, Putino aplinkos žmogus, iki šiol yra jo verslo partneris. Pasigooglinkit, nepatingėkit, rasit daugiau įdomaus. 

Ką veikė šis žmogus tada, kai Vytautas Landsbergis ir daug kitų vedė Lietuvą į NATO? 

Atsakymas. Kartu su prorusiškų antinatininkų grupe organizavo referendumą prieš NATO.

Ką veikė šis žmogus, kai Vytautas Landsbergis kartu su kitais vedė Lietuvą į ES? 

Atsakymas. Reikalavo, kad narystė būtų atidėta 25 metams, vėliau organizavo referendumą prieš žemės pardavimą užsieniečiams, iš esmės - prieš ES. Ką veikė šis žmogus, kai Lietuva siekė atsikratyti energetinės priklausomybės nuo Rusijos?

Atsakymas. Varė amerikečių kompaniją "Chevron" iš Lietuvos, rėmė referendumą u ž Kremliaus kontroliuojamą Ignalinos AE, bet po ketverių metų rėmė referendumą p r i e š japonų investicijas į Visagino AE. Taip atvėrė kelią Astravui.

Šitas žmogus šiandien yra prieš Vytautą Landsbergį, nes jis visada buvo prieš vakarietišką Lietuvos kryptį“, - pranešė konservatorė.

Susiję:

Karabasą demaskavusi nepriklausomo portalo žurnalistė dirbs socialdemokratams