Sveikinu visus su Rugsėjo 1-ąja ir užjaučiu, kad jums vėl 9 mėn. kompostiruos protus visokios durnės ir šavalkėlės

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-09-01 16:10:32, skaitė 2082, komentavo 1

Sveikinu visus su Rugsėjo 1-ąja ir užjaučiu, kad jums vėl 9 mėn. kompostiruos protus visokios durnės ir šavalkėlės

Su Rugsėjo 1 sveikinu jus pradinukai, pradinukų tėvelius, senelius, brolius ir seseris ir gili užuojauta jums, nes jūsų vaikams ir anūkams dėstys durnių universitetuose ir kolegijose voliojusios šavalkėlės, kurių nemažai jų savo laikais su Andrius Astrauskas patvarkėme Klaipėdoje ant galinės mašinos sėdynės.

Būna atvažiuoji, papypini ir išlenda pedagoginio šavalkėlė, tipo parūkyti. Nesismulkinsiu. Vienam iš bičiulių viena būsimoji chemikė nušūdino galinę automobilio sėdynę. Vo taip sodiečiai!

Kai aš baigiau vidurinę 2000 metais tai visi tie kur niekur neįstojo, panos į pedagoginį o vaikinai į mentus. Užtat dabar ir turime situaciją, kai mūsų vaikus, anūkus ruošia pedagoginių tuštutės. Ką jau kalbėt apie žurnalistiką, kai aš jokių žurnalistikos mokslų nebaigęs rašydamas Lietuvos Ryte po kiekvieno straipsnio būdavau savaitės, o dažnai ir mėnesio skaitomiausias. Ir toks Užkalnis, Tapinas, Ramanauskas ir galybė kitų nėra baigę aukštųjų žurnalistikos mokslų, o yra skaitomiausi Lietuvoje.

Tai ko verta Lietuviškoji žurnalistika ?

Šūdo verta.Užtat jau greitai sueis 17 metų,kai pradėjau kurti muziką.

Kai pagalvoju ,atkaliau 7 metus smuiką, tai kai grodavau trash metal su draugais, prie smuiko prijungdavau fuzą ir elektriniu smuiku varydavau solo. Bet metalas manęs nevežė taip, kaip vežė Prodigy. Prisimenu artimieji, pedagogai ir visi kiti man trylikamečiui sakydavo, išaugsi ir juoksiesi, kad tokio zeimerio klausei. Nė velnio.Iki šiol tebeklausau The Prodigy, ir tai manau yra geriausia, ką Britanija davė pasauliui.

Mokytojai motinai sakydavo,nieko iš to Simo nebus. Miega per pamokas,vėluoja,drąsko akis,trukdo kitiems mokiniams mokytis. Ir ką dabar tos moksliukės ir moksliukai? Dirba vadybininkais-pardavėjais Senukuose,ar banke klerkais, ar iš vis vaikais apsikrovę, ir deda tų savo apsisnargliavsių vaikų nuotraukas į feisbuką ir didžiuojasi jais, nes daugiau neturi kuo didžiuotis.

Krimto knygas,pakėlusios rankas tamsta mokytoja ,žinodavo visus atsakymus į visus klausimus,baigė po du aukštuosius tam,kad pastotų nuo kokio planktoninio veršio pasiimtų 40 metų paskolą ir augintų vaikus,kuriuos vasarom užkrautų savo seneliams,o atostogos į Turkiją ar Egiptą skaitytųsi gyvenimo pasiekimas.

Aš už save pastovėdavau.Savo nuomonę apgindavau kumščiais.Už tai,kad esu Simas,nes Simas gi tinginys,nesimoko,gaudavau trim balais mažiau,nei viską mokantis Tomukas ir visais penkiais balais mažiau nei numylėtinė klasės seniūnė Milda.

Užtat,nors ir būdamas pagal pažymius trečias nuo galo,aš jaučiausi laimingas ,nes iki pat ryto kurdavau repo tekstus,ir eilėraščius klasiokei,kuriai baigęs mokyklą juos visus atidaviau,ir ji buvo nuostabi,ir po to pamažu ta aistra baigės,viskas pamažu nutilo ji tapo vieno itin įtakingo teismo darbuotoja,ir žinote ką.

Mano jaunystės meilė man vieną dieną paėmė ir parašė ,kad jeigu aš dar išsidirbinėsiu iš žmonių ji pati pasirūpins ir surinks įrodymus,kad mane teisėsaugos sistema pastatytų į vietą.

Fuck you Laura.Ką noriu tą sakysiu ir rašysiu.Reikės ir atsėdėsiu,bet savo nuomonę apginsiu.Gamta man davė rankas,galvą ir jausmus.Dievas man davė sąžinę.Nesikuklinsiu,nes niekuomet kuklus ir nebuvau.Kaip visoms komunistinėms mokytojoms lervoms sakydavau,kad jūs esate per žemo lygio man,kad klausyčiausi jūsų paistalų,ir mokinčiausi visokius sinusus ,kosinusus ir matricas.Ir buvau teisus.

Per tuos septyniolika metų,man neprireikė jokių matricų,jokių tangentų,kontangentų.Ir neskaičiau aš jokių Granauskų ir Šūdauskų.Užtat perskaičiau visas Edvinas Kalėdaknygas.Ir šito Lietuvos moderniosios literatūraus genijaus knygas perskaitė visi iki vieno.Jo knygas Rolandas Skaisgirys pavertė serialais,filmais.

Kas man toks Justinas Marcinkevičius ar Bernardas Brazdžionis?

Niekas! Visiškai niekas, nulis.

Manot kokia Salomėja Neris, ar sadomazochistas kačių kankintojas Biliūnas įdomus. Tą Biliūną reikėjo už kačių kankinimą teist, nors nepilnametis buvo, tai reikėjo gerai į liūlį duot. Spėjo jis tą katytę dar ir išprievartavo, tik to neaprašė.

Esu užsiparinęs nes mane viena Kauno sekretorė yra užblokavus jau kokius 4 mėnesius. Ne tai, kad užblokavus, bet parašyt jai neina, tik poke galima padaryt.Ką tas poke reiškia?

Tai vat šiandien rugsėjo 1 diena ir man sukyla emocijos. Už 11 dienų bus mano gimtadienis. Po Ukrainos Britanija tokia šalta, bet kartu ir mandagūs, vairuotojai džentelmeniški, bet vėsus oras daro savo. Kartą prieš kokius keturiolika metų, kai buvau grįžęs į Lietuvą namo rugpjūčio 31 dieną nusprendžiau su Andrius Astrauskas padaryti šposą. Tada dar Lietuvoje būdavo viešieji tualetai, tai nuėjau pas vieną kepyklą turinčią bičiulę ir paprašiau jos pramoninių mielių. Ji nustebo. Sako, kam tau Simai mielės. Sakau reikia ir tiek.

Davė ji man kilogramą mielių. Buvo karšta paskutinė vasaros diena.Aš nuėjau į parką kuriame buvo viešasis tualetas ir sukračiau tą visą kilogramą mielių į tas duobes, o vakare buvo skrydis į Britaniją per Kopenhagą ir tada skrydžiai į Angliją kainuodavo baisinius pinigus.

Kitą dieną skambinu močiutei, o ji ir sako parke visi per Rugsėjo 1 pasipuošę susirinko, visi kalbas sako, tik visas parkas baisiai dvokė, pasirodo lauko tualetas patvino, išmatos per viršų pradėjo lietis, visų drabužiai šūdais prasmirdo, tokia graži, karšta Rugsėjo pirmoji, o atvažiavę gaisrininkai su žarnomis tuos šūdus pumpavo lauk, o seniūnas pasakė, kad čia vietinių Liberalų sąmokslas, ir Liberalai per Šilutės tarybos posėdį turėjo aiškintis, kad jie čia ne prie ko.

O aš buvau labai patenkintas. Visi tie pedagogai, kurie man dvejetus ir kuolus rašydavo. Jie visi smirdėjo šūdais. Šūdina šventė. Štai jums už tai parazitai, kad man kuolus iš matematikos ir chemijos rašėte. Nors ir po dviejų, trijų metų, bet padariau tai. Su pramoninėmis mielėmis suorganizavau šūdų festivalį. Ir matematikos, chemijos mokytojos nors vieną dieną su gėlėmis stovėjo paniurusios. O ko čia džiaugtis, kai aplink viskas dvokia šūdais.

Rugsėjo pirmą, man kartu būdavo ir liūdna. Nes vasaromis būdavo laisvė. Nereikėdavo eiti į pamokas. Būna pakiši po kaldra viską ką turi, suformuoji miegančio žmogaus siluetą, tyliai įsliūkini į lauką ir tuomet su draugais ir draugėmis į vakarėlius, o ten žiūrėk ir pavyksta kokiai kiaunei už papelio paimti. O štai dabar nuėjome su klasioku į diskoną. Kodėl grabinėjatės už šiknos, dėde?

Bet dauguma iš bendraamžių ir tapo dėdėmis. Jau jų žmonos nenori išleisti. Matai Simas atskrenda, o tada jau bus baliai iki paryčių. O dar septyni meteliai ir jau prasidės vidurio amžiaus krizė.

Bet aš vistiek laikysiuosi savo. Esu žemaitis, ir man ne vistiek. Tas visas jaunas šavalkas mokytojas reikia mest lauk. Mažinti etatus ir mest visas mokytojas lauk iš darbo. Dažna jų ir beraštė riebaluotais plaukais, platinanti veganišką, hipsterišką gyvenimo būdą. Ir dar sako, kad su tokiu požiūriu Lietuvoje nebeliks mokytojų. Jau geriau gatvės mokykla, nei Landzbergistinė švietimo sistema, kai visa Lietuvos Istorija ir jos supratimo sąvoka iki absurdo yra iškreipiama. Man nedėstė gražios mokytojos. Visos buvo senos tarybinės tarkos. Piktos, impulsyvios, komunistinės.

Jūsų dėmesiui, mano studijinis kūrinys.