Cukerbergas visiems burnas užčiaups! Kaip atrodys leftistinė visuomenė galima pamatyti FB blokavimo politikos modelyje

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-10-10 21:47:05, skaitė 1139, komentavo 2

Cukerbergas visiems burnas užčiaups! Kaip atrodys leftistinė visuomenė galima pamatyti FB blokavimo politikos modelyje

Žiūriu šio ryto draugjuostę. Užblokavo Audrius Bačiulis. Užblokavo Mindaugas Sidaravičius. Abu 30 dienų. Abu - už kažkokius niekus.

Mindaugą - už nepolitkorektišką fotopokštą, o Audrių - išvis už leftistams nepalankių statistinių duomenų su nuorodomis į šaltinius pateikimą.

Apskundimo ir apeliacijos FB galimybių jokių nėra. Absurdas ir tiek.

Nei vienas iš minimų FB dalyvių nepažeidė jokių Lietuvos ar JAV įstatymų. Įdomiausia, kad nepažeidė ir Vartotojo susitarimo su FB dėl šio socialinio tinklo naudojimo sąlygų.

Jei dėl nepolitkorektiško fotohumoro dar būtu teorinė galimybė pasiginčyti - jei kas nors FB leistusi į tokius ginčus, tai Bačiulio postas net teoriškai nieko negalėjo pažeisti, apart snow flake aka snieguoliukų jautrios dvasinės būsenos.

Taigi, faktinis paslaugos monopolistas leidžia sau piktnaudžiauti galiomis ir bando reguliuoti vartotojų elgseną ne pagal teisės aktus ar sutartį, bet pagal savo asmenines ideologines-politines nuostatas ir supratimą.

Kitaip sakant, Zuckerbergo tinklo pavyzdžiu mes galime suprasti - kaip atrodytu leftistinė visuomenė, jei tokie cukerbergai įgautu joje galias.

Nei Mindaugams Sidaravičiams, nei Audriams Bačiuliams, nei Blogeriams Zeppelinusams joje vietos nebūtu. Į lagerius pradžioje gal dar ir nesukištu, bet jau jų viešai raiškai - tai jokių galimybių nebus tikrai.

Beje, sąrašas ne baigtinis - neturėkite iliuzijų. Nustebsite, kokie lankstūs leftistų kriterijai nacizmui/fašizui apibrėžti ir koks platus gali būti "nacystų/fašystų" sąrašas, apimantis tuos, kurie savęs tokiame kontekste net negalėtu įsivaizduoti.

Būtent todėl ir verta kovoti ne už prasimanytas ir šviežiai išrastas "naujasias žmogaus teises", bet už seniai ir visuotinai pripažintas.

Už Žodžio laisvę!

Kuri man atrodo 100 kartų vertingesnis ir prasmingesnis dalykas, nei visos gėjų, transseksualų, transgenderių, crossdresserių ir kitokių kvyrų teisės į santuoką ir įsivaikinimą kartu sudėjus,

#DuokitŽodįBačiuliui
#LeftizmasFacebooke
#KovokUžŽodžioLaisvę
#ShameOnMarkZuckerberg

---

Ponas Juragiai (Audrius Bačiulis)

Štai ir vėl Audrius Bačiulis mėnesį bendraus su jumis iš Juragių pono profilio, nes leftistiniai ginklofobai apskundė FB administracijai mano pateiktą JAV kriminalinę statistiką, prikišamai rodančią, kad Amerikoje nėra jokios "ginklų problemos" - absoliuti dauguma kriminalinių nužudymų tenka keturiems miestams - Čikagai, Detroitui, Baltimorei, Vašingtonui ir vienai Kalifornijos valstybei, kuriosedominuoja tolerantiškos odos spalvos gyventojai.

Kai leftistams tiesa akis bado, tai belieka bandyti administracinėmis priemonėmis užčiaupti burną. Nepavyks.

Kas įdomu - mano įrašu FB apie ginkluotą nusikalstamumą JAV per tris dienas pasidalijo dvi su puse dešimties skaitytojų, pabuvojo jis ir ant gausiai leftistų lankomos Liudviko Andriulio sienų, bet niekas FB administracijai jo neskundė. 

Tik prieš pusantros valandos įdėjau nuorodą diskusijoje apie ginklus Raimondo Kuodžio sienoje ir šekit - banas. Žinosime, kur veislinės leftistinės padugnės neršia.