Paaiškėjo kas pirmieji išeis į karą.

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-11-15 18:49:00, skaitė 1896, komentavo 2

Paaiškėjo kas pirmieji išeis į karą.

Kas nekariaus karo jau apžvelgiau straipsnyje 7 kategorijos tų, kas nekariaus Grybauskaitės karo.

Tai visi vaikai iki 21 metų jų mokytojai jų tėvai elektrikai santechnikai policininkai, gaisrininkai narkomanai, bepročiai, gydytojai, teisėjai. Bet juk kažkas eis kariauti? Ir štai.

Pavyko gauti daug dokumentų iš vienos Lietuvos įstaigos. Labai prašau neplatinti ir neviešinti idant nepapultų į ФСБ rankas. Tai tikrai labai vertingi dokumentai. Ir labai slapti. Gal net ne visi patrijotai žino jog tokie planai egzistuoja.

Štai vienas iš jų:

Visiškai slaptai
ĮSAKYMO NR. 0064/2015
Dėl Lietuvos gynybos „Č“ dieną

Pirma dalis

Kovotojų pajėgų formavimas:

Pirma

Suformuojamas batalionas kovotojų iš Prezidentūros dvaro ekonominės ir socialinės grupės vyriausiųjų patarėjų ir paprastų patarėjų, Nacionalinio Saugumo grupės, Spaudos tarnybos, Švietimo mokslo ir kultūros grupės, Teisės grupės, Vidaus politikos grupės, Užsienio politikos grupės, Prezidento protokolo skyriaus, Prezidento kanceliarijos kanclerio biuro, Asmenų aptarnavimo skyriaus, Bendrųjų reikalų skyriaus, Dokumentų valdymo skyriaus, Finansų skyriaus, Informacijų technologijų skyriaus, Komunikacijų skyriaus, Personalo skyriaus, Transporto skyriaus, Turto valdymo skyriaus, Valstybės pažinimo skyriaus (VALSTYBĖS PAŽINIMO SKYRIAUS, KARLAI!!!), Viešųjų pirkimo skyriaus, Vidaus audito tarnybos. Ir svitos suaugusiųjų  šeimų narių. Be medicininės komisijos ir amžiaus cenzo.

Antras batalionas formuojamas iš Seimo narių iš Seimo narių padėjėjų patarėjų ekspertų ir jų šeimų narių. Visi Seimo nariai įrašomi į antrajį batalioną išskyrus Kaščiūną. Šitas netinkamas.

Trečias batalionas surenkamas iš Vyriausybės. Visi ministrai jų pavaduotojai patarėjai vairuotojai sargybiniai įrašomi į trečio bataliono sąrašus. Taip pat ir jų šeimų nariai atitinkantys pagal amžių Karo prievolės įstatymą. Be sveikatos patikrinimo.

Brigadai  suteikiamas garbingas pavadinimas „Valdo Šlepečių Brigada“. Paskiriamas gynybos ruožas. Siena su Baltarusija nuo Visagino iki Druskininkų. Apginkluojami gautais iš JAV moderniais pilietinio karo laikų M-14 šautuvais. Kiekvienas turi turėti dujokaukę, dozimetrą radiacijai meruoti ir šluotą ilgu kotu radijacijai vaikyti, nes priešas susprogdins Astroveco atominę prieš prasidedant kariniams veiksmams.

Antra

Priešui priešinasi 12 Lietuvos generolų 42 pulkininkai 207 komandorai  673 majorai 320 kariūnų 4600 šauktiniai 6300 kariai savanoriai ir 22000 krašto apsaugos sistemos tarnautojai. Jų planai yra įslaptinti, tad civiliokai į armijos veiksmus jokiu būdu nesikiša. Jiems nupirkta pakankamai boxerių auksinių šakučių ir šaukštų. Bei samčių...

Įsakymo pirmos dalies pabaiga.

Pasirašo:
Lietuvos Sausumos pajėgų Oro pajėgų Jūrų pajėgų Specialiųjų operacijų pajėgų Vadė
majorė D.G.Polikarpovna