Baisesnės nuodėmės liberalui nebūna! Seimūnas Mykolas Majauskas apkaltintas meile pilnametėms moterims!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2018-03-07 22:30:07, skaitė 1515, komentavo 0

Baisesnės nuodėmės liberalui nebūna! Seimūnas Mykolas Majauskas apkaltintas meile pilnametėms moterims!

Netikėtai prajuokino šio vakaro sensacija - polinkiais į leftizmą bei feminizmą garsėjantis Seimo narys Mykolas Majauskas apkaltintas...meile moterims. Kitaip tos žinios ir nepavadinsi.

Fabula jau tradicinė - anoniminė moteris papasakojo graudžią istorija, kaip prieš penkeris metus nepriklausomas finansų konsultantas Mykolas parsivedė ją į savo butą Vokiečių gatvėje ir kalbėdamas komplimentus bandė įsitempti į lovą.

Nesulaukęs tinkamos geidulio objekto reakcijos tariamas gašlūnas atsisakė savo kėslų, užsimovė glaudęs, palydėjo viešnią iki durų ir palinkėjo jai ramios nakties pas mamą.

Viskas. Istorijos pabaiga. 

Tiksliau, šioje vietoje turėjo būti pabaiga. Bet papūtė nauji, pažangūs metoo vėjai - ir Seime, partijoje bei spaudoje prasidėjo isterikos. Absoliučiai tuščioje vietoje.

Konservatorių vadas G.Landsbergis nedelsdamas kreipėsi į prokuratūrą, idant būtų ištirtas jo frakcijos nario galimai nusikalstamas elgesys. Taip pat jis pareikalavo, kad M.Majauskas tučtuojau suspenduotu savo narystę partijoje. Ką pastarasis ir padarė.

Spauda mirgėte mirga klausimais - kodėl M.Majauskas vis dar neatsistatydino iš Seimo ir kada jis ketina tai padaryti? Juk jo nusikaltimas tooooks baisus, kad nu! Tokiam nedoram žmogui Seimo kėdė - netinkama vieta!

Skaitau visa tai - ir purtau žilas garbanas iš netikėtumo.

JPRST, gal kas gali man paaiškinti - kur ir kame šioje tragikomiškoje istorijoje išvis galima įžvelgti bent kokį kriminalą? Kas per cirkas čia vyksta?

Mano senamadišku supratimu, istorija, kaip privačiame versle besidarbuojantis jaunas, išvaizdus ir pasiturintis vyras vedžiojasi namo pilnametes paneles ir saldžialiežuvavimu bando jas sugundyti tradiciniams lytiniams santykiams galėtu būti įdomi ir svarbi tik vienam žmogui šiame pasaulyje.

To vyro žmonai. Daugiau niekam.

Jeigu šios istorijos pasėkoje gerbiamas Mykolas susilauks gero smūgio petelne per kuprą nuo savo sutuoktinės - manysiu, kad gavo tai, ko nusipelnė. Nėr ko mergų vedžiotis į šeimos namus. Ir dar tokių ilgaliežuvių!

Bet kuo čia dėti visi kiti - Landsbergis, prokuratūra, spauda ir konservatorių partija? Kodėl jie taip susirūpino galima Seimo nario neištikimybe žmonai, nutikusia prieš penkeris metus, kuomet jis buvo privatus asmuo?

Nuo kada pilnametės moters parsivedimas į namus ir bandymas įkalbėti pasantykiauti tradiciniu būdu tapo nusikaltimu ar bent nederamu elgesiu? Juk apie jokį smurtą ar tarnybinį spaudimą net užuominų nėra?

Bene vyro meilė moterims pati savaime virto nusikaltimo sudėtimi?

Kas iš isterikuojančių galėtu man paaiškinti - dėl ko kilo isterija ir kuo konkrečiai yra kaltinamas M.Majauskas?

P.S. Nesu šio politiko pastarųjų metų žygių didelis šalininkas. Greičiau priešingai. Galima būtų ir pasidžiaugti, kad būtent jam taip nutiko, bet nesinori. Nes teisingumas turi galioti visiems - ir ideologiniams oponentams bei šiaip Seimo nariams.

O M.Majausko metoo skandalas kilo absoliučiai tuščioje vietoje. Tokiais "nusikaltimais" galima būtų apkaltinti - ir pelnytai nuteisti kokius 98% jo amžiaus vyrų. Turint omenyje, kad kiti 2% yra netradiciniai ir į lovas tempiasi berniukus ar vyrus.

Sensacijos šaltiniai:

Seimo konservatorius M.Majauskas kaltinamas seksualiniu priekabiavimu, G.Landsbergis kreipiasi į prokurorus

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/…/konservatorius-m-majauskas-stabdo-na…

#MeToo Seime: kaltinimai nederamu seksualiniu elgesiu – konservatoriui Mykolui Majauskui stabdo narystę partijoje, tačiau iš Seimo trauktis neskuba

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/…/metoo-seime-kaltinimai-nederamu-seks…

2018.03.06 17:10 Po mestų kaltinimų seksualiniu priekabiavimu – tvirtas M. Majausko žingsnis

https://www.tv3.lt/…/po-mestu-kaltinimu-seksualiniu-priekab…

#MeToo
#KišauBetNeIkiGalo
#MykolasMajauskas
#LiberalKonservatoriai
#JiLindoLindoIrPoManimPalindo