Trumpai: kuo skiriasi "kova prieš alkoholizmą" ir "blaivybės skatinimas"

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-05-14 15:39:19, skaitė 1183, komentavo 0

Trumpai: kuo skiriasi


Aukso žodžiai

Yra du skirtingi dalykai: "kova prieš alkoholizmą" ir "blaivybės skatinimas".

"Kova prieš alkoholizmą (arba prieš alkoholį)" – yra amžinas variklis, maitinantis visą alkomafiją alkodurnių sveikatos ir pinigų sąskaita. Ji yra nepabaigiama, ir visa alko bei farma mafija labai mielai joje dalyvauja, nes pagrindinis šūkis šioje kovoje yra, kad blogis ne pats alkoholis, o alkoholikai, kurie "nemoka gerti", o gerti alkoholio nuodus yra gerai.

Pasižiūrėkite – visose Masinio Durninimo Priemonėse pilna alkonuodų reklamos ir patarimų alkodurniams, kaip "teisingai" vartoti alkonuodus... Maža to, beveik kiekviename filme bus pademonstruota, kaip geri ir teigiami herojai "teisingai ir kultūringai" vartoja alkonuodus, kaip jie spręsdami savo problemas, apmąstymus pradeda nuo "teisingų alkonuodų" pasirinkimo ir pavartojimo.

"Blaivybės skatinimas" – tai sugrįžimas į natūralią žmogaus būseną, gyvenimas nenuodijant savęs ir mylint save. Blaivam žmogui alkoholis yra tokia pat cheminė medžiaga, kaip ir bet kokie kiti chemikalai – vaitspiritas, acetonas ir benzinas. Blaivam žmogui net nekyla klausimo, "kaip teisingai vartoti" alkoholio gaminius. Blaivas žmogus yra didžiausias pavojus alkomafijai, nes niekada neatiduos jai savo pinigų. Taip pat blaivas žmogus – rykštė farmamafijai, nes nepalyginamai rečiau serga.

Veryga užsiima ne debiliška ir veidmainiška "kova prieš alkoholizmą", o būtent blaivybės skatinimu. Būtent todėl ant jo taip siunta alkomafijos šakalai ir farmamafijos išgamos, nes jo siūlomos priemonės yra OBJEKTYVIAI ir REALIAI veiksmingos, padedančios IŠBLAIVINTI MASĘ žmonių.

O tie vienetiniai alkodurniai, kurie nusprendė nusižudyti, gerdami chemikalus – patys pasirinko, tokį skausmingą ir ilgą savižudybės būdą.

Galima privesti asilą prie šaltinio, bet jeigu asilas įpratęs gerti iš purvinos balos – jis spjaudys į patį tyriausią vandenį ir bliaus ant viso kaimo: "VE-E-ERYGA MAN DRAUDŽIA GYVE-E-ENTI!". O kiti kaimo asilai į jo bliovimą atsilieps savo darniu choru: "LAISVĖ-Ė-Ė! LAISVĖ-Ė-Ė! LAISVĖ-Ė-Ė!"


Didžiausias alkodurnių siaubas, kuriuo juos gąsdina alkomafija ir presstitutinės išgamos