Zoofilija tipinis sunkesnės tolerastijos formos pasireiškimas

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://plus.google.com/commun... 2018-07-06 10:06:36, skaitė 855, komentavo 7

Zoofilija  tipinis sunkesnės tolerastijos formos pasireiškimas

Patys bjauriausi globalistai kurie propaguoja heterokromonofilija tai yra  lytinis potraukis ir lytiniai santykiai kitos rasės priešingos lyties atstovams, kas iš esmės prilygsta zoofilijai. Dėl to po kelių kartų įliejus svetimos rasės kraujo sumenkėja tos tautos narių protiniai sugebėjimai, sumažėja ir smegenų tūris. Vidutinis grynakraujas baltasis turi 1275 gramu smegenų,  o negras turi tik 992 gramus  (gorilos smegenų masė 566 g). Sumaišius gaunasi hibridas Kiekvienas dviejų skirtingų rūšių veislių susiliejimas, sukuria produktą stovinti per vidurį tarp savo Tėvų lygmens.

Tai reiškia palikuonį stipresnį už silpnesnės rūšies Tėvą ar Motina, bet silpnesni už stipresnės rūšies Tėvą ar motiną. Dėl tos priežasties toks produktas neatsilaiko kovoje prieš aukštesnę rūšį.Taigi faktiškai per egzotiška meilę ir jos palikuonis, europiečiai degraduoja , evuliucine prasme išsigimsta , tampa labiau į primatus  panašesni ,genialumas ir gebėjimas kurti fundamentalius produktus kurių gamtoje nėra ,pvz cheminės medžiagas sudetingus  prietaisus mechanizmus ,yra prarastas amžiams.

Manau moteris arba vyras kuriam patinka seksas su kitos rasės atstovais , yra latentinis zoofilas turi užslėpta  lytini potrauki gyvūnams .  Tarkim baltoji  prostitutė už pinigus gali patenkinti ir negrą ar azijietį  , tai jinai už didesnę sumą  pinigų ar už dozę narkotikų galėtų patenkinti ir gyvulį : šunį ,arklį ar kiaule , tuo man pačiam teko  įsitikint susitikus su  prostitute narkomane ir su ja pabendravus.

Istoriniai rasių maišymo rezultato pavyzdžiai:


Aleksandras Puškinas - aštuntadaliu negras, niekam nežinomas kažkokios barbarų tautelės rašytojas


Aleksandras Diuma - ketvirtadaliu negras, dar vienas menkai žinomas degradavusios Europos rašytojėlis