Per Lietuvos sieną veržiasi nelegalai (liepos mėnesio duomenys)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-12 12:56:58, skaitė 683, komentavo 1

Per Lietuvos sieną veržiasi nelegalai (liepos mėnesio duomenys)

https://2.bp.blogspot.com/-FIp7lYBlLx0/W0XdPgQuKuI/AAAAAAAAKx0/VVFiepPFCnwPe3KjDpwwnheIfJRsTKWGQCLcBGAs/s1600/canta.jpg

Šie mūsų Tautos niekada nekviesti svečiai, trečiojo pasaulio gyventojai, ekonominiai imigrantai, kuriuos 2015 metais, pažeisdama ES įstatymus, pakvietė ir įsileido per sienas nusikaltėlė Vokietijos kanclerės Angelos Merkel, dabar veržiasi į Lietuvą. Jie veržiasi sužinoję, kad ES galima gyventi nedirbant, iš socialinių pašalpų, gauti čia nemokamus butus, nemokamą mokslą, sveikatos apsaugą ir kitą jų neuždirbtą socialinį gėrį, kurį gavo 2015 metais atvykę jų tėvynainiai.

Šitie parazitinio gyvenimo trokštantys atėjūnai dabar plūsta į Lietuvą. Tai rodo realūs duomenys, kurie ne dažnai patenka į mūsų centrinę „Fake news“ spaudą. Šie duomenys skelbiami žemiau.

unnamed.jpg

Visi šie ekonominiai imigrantai, kurių gyvybei negrėsė joks pavojus per visą jų 1000 ar daugiau kilometrų kelionės maršrutą, kurie negali būti pripažinti pabėgėliais pagal Tarptautinę teisę, vis vien prašys prieglobsčio, sėdės mums ant sprando, o mūsų valdžia diskriminuos jų atžvilgiu Lietuvos vaikus, dirbančiuosius, senelius, invalidus, samdys jiems būstus, mokės beveik kelis kartus minimalų atlyginimą viršijančias pašalpas.

unnamed.png

Paskendę kasdieniuose rūpesčiuose, mes naiviai galvojame, kad pasaulinio finansinio kapitalo organizuotas Europos tautų naikinimas ir nelegalų vežimas vyksta kažkur toli, Viduržemio jūros pakrantėje, Graikijos Lesbo saloje. Visai ne, jis vyksta Lietuvoje, per Lietuvos sienas transportuojami šie atėjūnai ir gana intensyviai.

Gal jau nebėra naivuolių, kurie prieš kelis metus vylėsi, kad visa ši atėjūnų gauja, kurios gretose apstu buvusių teroristų ir nusikaltėlių, išvyks kažkur toli į Vokietiją, Švediją, Austriją, ten prievartaus moteris ir vaikus, žudys ir sprogdins, prekiaus narkotikais, ginklais. Ne, jie liks pas mus amžiams ir čia griaus mūsų valstybę. Pasakos apie musulmonų integraciją senai išgaravo. Islamas yra priešiška krikčionims ideologija, agresyvi ir ekspansionistinė, totalitarinė.

unnamed%2B%25281%2529.jpg

unnamed%2B%25282%2529.jpg

Musulmonai Europoje nesiintegruoja. Jų bendruomenės kuria No-go zonas, ardo etninę visuomenę, panardina ją į terorizmo atmosferą.

Mūsų bestuburė, tarptautinio globalistinio kapitalo mums parinkta valdžia, nuolankiai vykdo visus Briuselio globalistų nurodymus, skandina mūsų Tėvynę atėjūnų iš Afrikos ir Azijos jūroje, o mes tiems atėjūnams vergausime, dirbsime iki gilios senatvės, mokėsime didžiausius mokesčius, kad juos išlaikyti.

Priešinkimės Lietuvos naikinimui. Tėvynė didžiausiais turtas, negalime jos prarasti. Lietuva privalo sekti Vyšegrado šalių pavyzdžiu ir į šalį neįsileisti nei vieno nelegalaus imigranto.